fb kongresinden enstantaneler

Prime başlığım diyebilirim açtığım vakitlerde çok kişiyi karşıya alarak açmıştım

kongreden önce şöyle yaparız böyle yaparız diyorlardı ali koçun karşısına geçince barış birleşme fln diyorlar bilal kutlualp da fos çıktı.

HBK aklınca kendini camiayı birleştirecek akil insan olarak göstermeye çalışıyor. Çok boş bir herif. Adayları Ali, Aziz, Hakan, Mahmut olan bir camiadan rakip olamaz bize. Yeter ki doğru yönetilelim.

HBK maliyetleri, Mou'nun tazminatını duyunca ortadan kaybolmuştu adaylıktan da çekilir bu. Ciddi ürkmüş belli.

Canlı yayını biraz geriye sarıp baktım, şimdi de keltoşun laflarına baktım,

boku yemiş bunlar, aramızda 100 sene var,

rezalet bir ortam,
Saran'ından keltoşuna sırf rüzgar ve reklamcılar.

KOÇ seçime giderse ezer geçer, şansları yok.

Azize göre fb teknik olarak iflas ve transfer yapamaz halde

Adamlar yaptıkları rezillikleri rakipler izliyor diye reyting diyor. Reyting'in o olmadığını biliyor olması lazımdı HBK gerçekten fıs imiş. Buna inanıp o kadar imza veren çıkmıştı bir de.

Ali Koc canimi ne zaman isterse baskanligi birakir, rakip ne cikmaz bunun karsisina

bir cacık olmaz bunlardan, yapı varmış herkes biliyormuş. ulan kollanan biri varsa sizsiniz zamanında şike de yaptınız esastan değil belgelerin toplanması usülsüz diye kurtuldunuz.

bu kadar netse herşey uefa’nın sitesinden gidin o yazıyı sildirin önce.

Aramızda 6 kupa degil tam 100yıl fark var. Hepsi olanın farkında artık rekabet bitti. Itiraf edemiyorlar ama biliyorlar. Hoşcakalın beyler artık rakip değiliz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İnanılmaz kötü bir sarmala girdiler.. İyiden iyiye Ali Koç a bağımlı hale geldiler.. Ali Koç ben bırakıyorum demezse kimse başkan olamaz.. Saran, HBK hepsi safi rüzgar.. Aziz de bitmiş bir adam..

Bariz bir hata yapmadığımız bir senaryoda önümüzdeki 10 yıllık süreçte, şampiyonluk farkı en az 10 olur..

Koç la aziz arasinda sıkışıp kalmislar sürekli bireysel meseleleri uzerinden donuyo mevzu.Neyse beter olsunlar ama aziz bunlarin alayini hoplatir

Geri
Üst Alt