fb kongresinden enstantaneler

Su kismi bile ekrandan okuyor ya, boyle baskan mi olur

Aziz alirsa super olur cidden sezon boyu bir dünya stres yaşadım bir de transfer döneminde eziyet çekemem Aziz alsın biz de kendi isimize bakalım

Biz de üyeliği böyle açıp siyasi parti gibi olursak olur sanırım. Mesela bu Safi'nin abisi GS'li imiş öyle bir şey olsa o da belki biz de başkanlığa aday olurdu. Düşünsene "Can Uzun ile anlaştım, Leao 4 yıllığına transfer ettim, Hajulmand'ı aldım" diye kulüpleri ile görüşmeden foto veriyor.
Genelleme niye yapiyon ki adam belki akli başında bir herif yav. Bir aileden basma kalip mal mi çıkıyor fabrikasyon gibi

Hahahsjahshhahaha herif komedi ya

Biz de üyeliği böyle açıp siyasi parti gibi olursak olur sanırım. Mesela bu Safi'nin abisi GS'li imiş öyle bir şey olsa o da belki biz de başkanlığa aday olurdu. Düşünsene "Can Uzun ile anlaştım, Leao 4 yıllığına transfer ettim, Hajulmand'ı aldım" diye kulüpleri ile görüşmeden foto veriyor.
Böyle kardeşin.. dememiş mi ? şaka maka bütün zenginler bunlarda yav neyse ki yeni nesilde cimbom üstünlüğü fazla elbet bizden de birileri çıkar.

belli olmaz yav bunların taraftarı zaten paraya,transfere tapıyor hep şu greenwood işi olmasa bence hiç şansı yoktu da buradan belli olmaz bence alır
Azizde de var para (bunun kadar olmayabilir tabi) .

Safi = basbaya hasan aratin bagirani ve barzo versiyonu.

Arkasi saray ama, o kismi problematik

Islak imza olmadan konuşmam dedi. Sonra ıslak imzanın olmadığını Londra'da bekliyorlar diye kendi söyledi. Kendi kendini yalanladı yani. Bu arada kulüpleri ile ilgili tek bir şey bile söyleyemiyor hala.

Azizde de var para (bunun kadar olmayabilir tabi) .

Safi = basbaya hasan aratin bagirani ve barzo versiyonu.

Arkasi saray ama, o kismi problematik
suarez filan bence de kolpa da greenwood ikna olduysa gerisi kolay bence zaten ,bir şekilde 50m bonservis çıkarırlar çünkü.Merih falan boş topçu zaten

Geri
Üst Alt