- 6 Eylül 2014
- 92.650
- 63.830
- 4.488
Bu sıcakta gidilmez oraya. Şu an vişne suyunu yudumluyorum. Recep gitsinÜstat hemen atla bir dolmuşa, git orada olaya el koy.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sıcakta gidilmez oraya. Şu an vişne suyunu yudumluyorum. Recep gitsinÜstat hemen atla bir dolmuşa, git orada olaya el koy.
@Recep Buruk yola çıkmış ama su kaynatınca yolda kalmış.Bu sıcakta gidilmez oraya. Şu an vişne suyunu yudumluyorum. Recep gitsin
nedensafi kazandı artık seçimi
daha çok destekleyen var bi de aziz çok boktan konuşma yaptı
birde greenwoodu suarezi merihi zeki çeliki hakan calhaoğlunu lewandoskiyi sonra daha 10 larca über yıldızı alcak safi inanan saflar için ondan kazanırdaha çok destekleyen var bi de aziz çok boktan konuşma yaptı
Oradaki 300 350 kisiyle tartamazsin ki destekleyenidaha çok destekleyen var bi de aziz çok boktan konuşma yapti
ne oldu rengim greenwood lewa falan rotar mı yapmışsafinin kazanamayacağı %100 artık
pardon yahuuu hata yaptim bjk getirmis hocayi.. yok sayin mesajimiee simdi velevki safi secilemedi diyelim vincenzo italiano aciklama yapiyor .. burdan cikicak sonuc aziz yildirim dahi secilse bu adami hoca olarak mi getiricekler ? bizim tanidigimiz aziz yildirim hayattta bu adami getirmez sirf safi secti diye![]()