Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 29.767
- 25.169
- 2.988
Safi yabancı var ve hakemi ben getirdim demiş. Seçime 1 hafta daha olsa Hacıosman'ı kukla gibi kullandık diyecek artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
greenwood-zeki-merihi falan alır zaten ayrıca 13 sene şampiyonluk göremeyenler şahısların zaten sadece greenwood'a başkan seçmesi de gayet doğalbirde greenwoodu suarezi merihi zeki çeliki hakan calhaoğlunu lewandoskiyi sonra daha 10 larca über yıldızı alcak safi inanan saflar için ondan kazanır
yani genel kanı veriyo saran ve daha önceki koç seçimlerinde de mesela benzer durumlardan çıkarım yapmıştım bunların taraftarı tahmin edilebilir direkt o yüzden pek sürpriz olmazOradaki 300 350 kisiyle tartamazsin ki destekleyeni
Grenwood ile kazanacak bence.safinin kazanamayacağı %100 artık
neden caferimsafinin kazanamayacağı %100 artık
İho benim finom ne dersen yapıyor demiş işte. Bizde bir pozisyon üzerinden bile ABD'den bağlanan Tff başkanı bakalım bu açıklamalara bir cevabı olacak mı yoksa finosu olduğunu kabul edecek mi?Safi yabancı var ve hakemi ben getirdim demiş. Seçime 1 hafta daha olsa Hacıosman'ı kukla gibi kullandık diyecek artık.
%0Grenwood ile kazanacak bence.
Alanda görüntülenmişsin kongreye özel limonlu kekinle@Recep Buruk yola çıkmış ama su kaynatınca yolda kalmış.

alır ama babayı almasın dagreenwood-zeki-merihi falan alır zaten ayrıca 13 sene şampiyonluk göremeyenler şahısların zaten sadece greenwood'a başkan seçmesi de gayet doğal
Aziz kazanır diyordum ama Grenwood vaadi ve Fb taraftarlarının transfer sevgisi ile Safi'nin şansı oldu bence.
bu kadın muhalif takılıp safilerle koclarla beraber hareket ediyorAyarsız doğruyu görmüş sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 325506
roma eğer bastırmazsa alır büyük ihtimalle 0 paraları yok sonuçta 1-2 adam da satsan greenwood'a 50 vermek zor iş değil , onu alamadıkları sürece zaten gerisi pek ilgilendirmez Luis suarez'e 80 verseler bile vedat yada guirassy'den iyi oyuncu değil hakan falan alsalar da farketmez greenwood gelmediği sürece bir bok olmaz fbden hakemler dışındaalır ama babayı almasın da
ya bu adam bu kdar etkili olsaydı marsilyayı en azından ilk 4 e sokardı ne büyüttünüz şu sapık herifi yaroma eğer bastırmazsa alır büyük ihtimalle 0 paraları yok sonuçta 1-2 adam da satsan greenwood'a 50 vermek zor iş değil , onu alamadıkları sürece zaten gerisi pek ilgilendirmez Luis suarez'e 80 verseler bile vedat yada guirassy'den iyi oyuncu değil hakan falan alsalar da farketmez greenwood gelmediği sürece bir bok olmaz fbden hakemler dışında