fb kongresinden enstantaneler

ya bu adam bu kdar etkili olsaydı marsilyayı en azından ilk 4 e sokardı ne büyüttünüz şu sapık herifi ya
ya aynen akın o zaman ligue1de ilk 4e giremeyen tüm takımların oyuncular çöp akliouche falan da fransa milli takımıyla dkya gidiyor ama monaco ilk 4te değil niye aldılarsa artık bilmiyorum , 40a da can uzun almaya çalışıyoruz ilk 4te değiller o da büyük ihtimalle çöp oyuncudur , Rennes'in stoperi de 65e aldı liverpool ama çöp aldılar onlar da sanırım.Şu takım sporunu artık tek etmenle yorumlamayı bırakın adam 35 falan skor katkısı yapmış takımı hocayı kovmuş şimdi ne yapmasını bekliyorsun sen 80 skor katkısı mı yapacaktı

Safi yabancı var ve hakemi ben getirdim demiş. Seçime 1 hafta daha olsa Hacıosman'ı kukla gibi kullandık diyecek artık.
Yabancı Var'ların fenere beleş son dakika penaltısı vermemesi sayesinde rahat şampiyon olduk. Yerli Var olsaydı o dönem yine ittire ittire yarışa dahil olurlardı.

ya aynen akın o zaman ligue1de ilk 4e giremeyen tüm takımların oyuncular çöp akliouche falan da fransa milli takımıyla dkya gidiyor ama monaco ilk 4te değil niye aldılarsa artık bilmiyorum , 40a da can uzun almaya çalışıyoruz ilk 4te değiller o da büyük ihtimalle çöp oyuncudur , Rennes'in stoperi de 65e aldı liverpool ama çöp aldılar onlar da sanırım.Şu takım sporunu artık tek etmenle yorumlamayı bırakın adam 35 falan skor katkısı yapmış takımı hocayı kovmuş şimdi ne yapmasını bekliyorsun sen 80 skor katkısı mı yapacaktı
Grenwood'u artık Messi gibi bahsetmesen mi? Oyuncu skorer kanat ama bencil ve top rakipteyken olmayan bir oyuncu. Takım oyunundan ziyade daha çok bireysel istatistiğine önem veren bir oyuncu. Çok iyi oyuncu ona lafım yok ama bir Osimhen seviyesinde falan da değil yani. Bizim o mevkide de Sane var. Sen öyle bahsediyorsun ki bu oyuncudan okuyunca Kvara falan herhalde bu oyuncu diyor insan.

Grenwood'u artık Messi gibi bahsetmesen mi? Oyuncu skorer kanat ama bencil ve top rakipteyken olmayan bir oyuncu. Takım oyunundan ziyade daha çok bireysel istatistiğine önem veren bir oyuncu. Çok iyi oyuncu ona lafım yok ama bir Osimhen seviyesinde falan da değil yani. Bizim o mevkide de Sane var. Sen öyle bahsediyorsun ki bu oyuncudan okuyunca Kvara falan herhalde bu oyuncu diyor insan.
ya şu saçma yaftayı da bitirin artık nerede messi gibi bahsettim ? Onu at bana kvara falan gibi bahsettiğimi de at hepsini bekliyorum şimdi düz mantıkla sen de ahmed kutucu gibi bahsediyorsun adamdan o zaman

ya şu saçma yaftayı da bitirin artık nerede messi gibi bahsettim ? Onu at bana kvara falan gibi bahsettiğimi de at hepsini bekliyorum şimdi düz mantıkla sen de ahmed kutucu gibi bahsediyorsun adamdan o zaman
Tek başına şampiyon yapar falan demiyor musun? Tek başına bir takıma ciddi seviye atlatacak oyuncular bu seviye oyuncular bana göre. Bu arada Kutucu seviyesi demediğim mesajda belli. Sane seviyesi diyorum.

Messi değil de Alex etkisi yapar. Görmemek için kör olmak lazım.

Tek başına şampiyon yapar falan demiyor musun? Tek başına bir takıma ciddi seviye atlatacak oyuncular bu seviye oyuncular bana göre.i
yav hasan at nerede dedim ? Onu at bana ben diyeyimki böyle dedim.Ben dedimki fb zaten kaç senedir hakem desteğiyle sonuna kadar geliyorken üstüne 20g 15 asist yapan adamı da ekleyince şampiyon olma ihtimali çok yüksek dedim , oyuncu da evet üst düzey oyuncu oçluk yapmasaydı şuan herhangi bir top kulüpte oynuyordu zaten ona rağmen hala iyi durumda bu lig için çok absürt adam.Bunların hepsini burada tek mesajda yazayım bari de sonra çarpıtılmasın tekrardan.Greenwood barçaya gelmiyor tr ligine geliyor , o işleri hiç yapmadan yine marsilyaya gitseydi yine düşmezdi buraya

fb'lileri az çok tanıyorsak safi'nin başkan olmaması büyük sürpriz olur
Geçen space dinledim Greenwood+İsmail kartalı açıkla Kazan diyorlar. yav bu rahatsizlar da ne İsmail takıntısı varmış kardeşim biz 3 kupali Hamza'yi şutladık bunlar hala İsmail'in peşinde ne salak bi topluluk 😀

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman hamlesi, Safi'nin kulüpleriyle anlaşmadan topçularla anlaşması ve muhtemelen işleri fiyaskoya dönüştürecek olması. Karar veremedim açıkçası. Yine de Aziz Y. daha makul sanki.

hakan safi zekasindaki adamlar bizde en fazla muhabir onlarda baskan adayi oluyor.

Yabancı Var'ların fenere beleş son dakika penaltısı vermemesi sayesinde rahat şampiyon olduk. Yerli Var olsaydı o dönem yine ittire ittire yarışa dahil olurlardı.
Adamlar ciddi ciddi haksızlığa uğradıklarını düşünüyorlar, lehlerine çalınan 50 tane hatalı kararı unutup aleylerine çalınan ilk tartışmalı düdükte yapı yapı diye tutturuyorlar. Çok komik gerçekten. Dediğin gibi yabancı var ve yabancı hakem bize yaradı onun bile farkında değiller.

Geri
Üst Alt