- 3 Temmuz 2012
- 137.432
- 86.451
- 5.198
ispanya formamı giydim senı ızlıyorumGörüşürüz yavru ceylan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanya formamı giydim senı ızlıyorumGörüşürüz yavru ceylan.
Adamın %50’sine falan 50m Euro istiyor Marsilya bu arada.Geçen space dinledim Greenwood+İsmail kartalı açıkla Kazan diyorlar. yav bu rahatsizlar da ne İsmail takıntısı varmış kardeşim biz 3 kupali Hamza'yi şutladık bunlar hala İsmail'in peşinde ne salak bi topluluk![]()
avukat dedigine gore şekip'tirKimdi o
Süzme gerizekalı o herif yavavukat dedigine gore şekip'tir
Saran gibi capsiza kaybetti ne kemik oyundan bahsediyorsun Ali koçla resim verdi diye olan oyu da kaybederYalı veledi kukla başkan olacak galiba safinin o kadar üstten atmasının bir sebebi varmış. Azizin işi zor yalı veledinin baya bir kemik oyu var kongrede
Şikecilerde yalı veledine tapan rahat bir 10 bin üye var.Saran gibi capsiza kaybetti ne kemik oyundan bahsediyorsun Ali koçla resim verdi diye olan oyu da kaybeder
%50 United payı var renktasAdamın %50’sine falan 50m Euro istiyor Marsilya bu arada.
Anlatamadigim kisim su. Marsilya kendi %50'si icin 50m Euro istiyor diye biliyorum. Yani oyuncunun tum hakkini almak istersen Manu'ya da 50m falan vermek lazim. Oyle degil mi, renktas? Ben mi yanlis biliyorum?%50 United payı var renktas
Marsilya 50-55'e bırakıyor. United'in sonraki satıştan %50 pay hakkı var. Marsilya 26-27'ye flan almıştı zatenAnlatamadigim kisim su. Marsilya kendi %50'si icin 50m Euro istiyor diye biliyorum. Yani oyuncunun tum hakkini almak istersen Manu'ya da 50m falan vermek lazim. Oyle degil mi, renktas? Ben mi yanlis biliyorum?
Yani Safi almak istese bile oyuncunun %50 hakkini 50'ye alabilir.
Yok bunlar anında saf değiştiriyorŞikecilerde yalı veledine tapan rahat bir 10 bin üye var.