Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.564
- 7.670
- 1.948
Simdi baktim 31 odemisler. 50m'a satarlarsa zarar ediyorlar. Ilginc.Marsilya 50-55'e bırakıyor. United'in sonraki satıştan %50 pay hakkı var. Marsilya 26-27'ye flan almıştı zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi baktim 31 odemisler. 50m'a satarlarsa zarar ediyorlar. Ilginc.Marsilya 50-55'e bırakıyor. United'in sonraki satıştan %50 pay hakkı var. Marsilya 26-27'ye flan almıştı zaten
Marsilya'nin ekonomik sıkıntıları var bebe'de ayrılmak istiyor.Simdi baktim 31 odemisler. 50m'a satarlarsa zarar ediyorlar. Ilginc.
Ana avrat küfürleri eksik etmeyelim.
Babası da bugün fıkra falan saçmalamış bi yerlerde. Ülkenin en zengin ailesi bu işte
Herif seçimde milleti kandırmak için sadece topçularla anlaşıyor belli ki. Seçimi kazanınca bonservisini alamadıklarına kulübü vermedi deyip sıyrılacakHakan Safi bu sefer de İnter ile görüşmeden Hakan Ç. ile anlaşarak onun transferini bitirmiş. Geçen sezon bizle adı geçtiğinde de yazmıştım Hakan Ç çok iyi oyuncu ama gerek yaşından ve artık sürekli sakatlanması, gerek 8-10 milyon maaşı ve gerekse de takımı soyunma odasında ciddi bölme riskinden dolayı bize istemediğim bir oyuncuydu. Soyunma odası için Duran'dan daha tehlikeli adam. Duran'ı hemen gönderirsin ama Hakan'da bunu yapamazsın. Karakter olarak sıkıntılı biri bence.
Bazıların kesin öyle olacak. Bazılarını da alır. Mesela Lewa ile anlaşırsa ki öyle de diyorlar 15+5'e- 2 yıllık gayet alır. Hakan'a 25 bonservis verirse İnter bırakır artık bu yaşına gelmiş ve sezon içinde sürekli kasık sakatlığı yaşayan Hakan'ı. Merih konusunda mesela alamama ihtimali daha yüksek ha keşke alsa Skriniar+ Merih savunma tandeminin ağırlığını düşünsene. Luis Suarez 80 milyon veremez ve alamaz. Grenwood ise diğer taliplere bağlı ama 55 verirse bonservise onu da kulübü satar. Bunun sonucunda güzel bir de ceza alır tabi Uefa'dan şöyle okkalı bir ceza gelir kendilerine Uefa'dan meni de içeren.Herif seçimde milleti kandırmak için sadece topçularla anlaşıyor belli ki. Seçimi kazanınca bonservisini alamadıklarına kulübü vermedi deyip sıyrılacak
Adam seçimi kazanmak için her türlü saçmalığı yapıyor. Mazbatayı alınca kimse yalanların hesabını sormaz zatenBazıların kesin öyle olacak. Bazılarını da alır. Mesela Lewa ile anlaşırsa ki öyle de diyorlar 15+5'e- 2 yıllık gayet alır. Hakan'a 25 bonservis verirse İnter bırakır artık bu yaşına gelmiş ve sezon içinde sürekli kasık sakatlığı yaşayan Hakan'ı. Merih konusunda mesela alamama ihtimali daha yüksek ha keşke alsa Skriniar+ Merih savunma tandeminin ağırlığını düşünsene. Luis Suarez 80 milyon veremez ve alamaz. Grenwood ise diğer taliplere bağlı ama 55 verirse bonservise onu da kulübü satar. Bunun sonucunda güzel bir de ceza alır tabi Uefa'dan şöyle okkalı bir ceza gelir kendilerine Uefa'dan meni de içeren.
Yalan yok özellikle Merih'i almalarını çok isterim Skriniar varken bir de Merih'i almak zaten adamın planlama ile alakası olmadığını sadece şov ve PR işinde olduğunu gösteriyor. Yine orta sahaları belli iken Hakan'ı almaları acayip saçma.Adam seçimi kazanmak için her türlü saçmalığı yapıyor. Mazbatayı alınca kimse yalanların hesabını sormaz zaten
Merih sol stoper oynayamıyorsa saçma hamle olur.Yalan yok özellikle Merih'i almalarını çok isterim Skriniar varken bir de Merih'i almak zaten adamın planlama ile alakası olmadığını sadece şov ve PR işinde olduğunu gösteriyor. Yine orta sahaları belli iken Hakan'ı almaları acayip saçma.
Fb taraftarı transferi sever o yüzden vaatleri veren Safi kazanır bence. Önceden Aziz'in seçileceğini düşünüyordum ama Koç ile fotoğraf falan işleri değiştirir.Hiç öngöremiyorum kimin kazanacağını
Koçu sevmiyorlar ki o fotodan sonra çekimser olan bir ton kişinin inatla Azize vereceğim postunu gördümFb taraftarı transferi sever o yüzden vaatleri veren Safi kazanır bence. Önceden Aziz'in seçileceğini düşünüyordum ama Koç ile fotoğraf falan işleri değiştirir.
Koçun bir 12 bin net oyu var. Gerçi bu oylar aynı zamanda Aziz'den nefret eden kitlenin de için olduğu bir küme sanırım. O yüzden dediğin gibi çokta etkilemeye de bilir ama mesela Koç taraftarı olup Safi'ye güvenmeyen ve oy kullanmayacak bir kesim varsa o fotodan sonra kullanmaya gidebilir.Koçu sevmiyorlar ki o fotodan sonra çekimser olan bir ton kişinin inatla Azize vereceğim postunu gördüm