fb kongresinden enstantaneler

Bugun stad disinda kavga kesin cikar bunlarda. Banko

Azizin en en buyuk handikapi."aykutla calisacagim cunku ne dersek yapacak" mesajini vermis olmasi bu arada.

Safi seçilsin istiyorum komik camia. Eyt spor kursun ama ülkemizin futbolu adina da üzülüyorum yasli isimli oyunculara m eurolar verecek diye

olum secım yıne koç&aziz'e dünmüş.

2018deki 4 bın farkı korur koç.

safi seçilir , seneye de koç geri gelir.

Marsilya 50-55'e bırakıyor. United'in sonraki satıştan %50 pay hakkı var. Marsilya 26-27'ye flan almıştı zaten
50 değil %40 Manu, %60 Marsilya’nın oyuncusu.

Belli bir bedel daha ödeyip o %40ı alabiliyorlar ama satışta %40 ne oluyora bakmak lazım. Mesela X kulübe sadece %60lık hakkını satabiliyorlar mı vs

ali tribünlerin sana muhtacız diye bağırmasını duymadan gelmez bence

17: 00 a kadar oylama var - sonra sayım

2100-21:00 arasına kadar belli olmaz gibi

50 değil %40 Manu, %60 Marsilya’nın oyuncusu.

Belli bir bedel daha ödeyip o %40ı alabiliyorlar ama satışta %40 ne oluyora bakmak lazım. Mesela X kulübe sadece %60lık hakkını satabiliyorlar mı vs
Allah Allah ben sadece %50 United payı var diye biliyordum. bakalım nasıl açıklayacaklar.

Aziz zor da olsa kazanır
Dün akşam ki o koç ile olan resim azize yarar
Koctan midesi bulanan sarana oy veren azizi istemeyen kararsız tayfa direk azize geçer

Zaten bu safi birinin maşası olduğu belliydi Koç'un maşası çıktı diye baya oy kaybeder son gece o resmi vermek tamamen salaklık

Amigoları tekrardan Aziz yıldırım güzellemelerine başlamış demek nabzı ölçtüler ibre azizden yana

Tum isin pozitif yani hic biri agir dominasyon ile (yuzde70 +) kazansmayacak,kendi iclerindeki catlak daha derinlesecek.

Geri
Üst Alt