fb kongresinden enstantaneler

Heriflerin secim ortamina bak

Dün izlediğim Murat Aşık, ortalama bir Fenerliden çok beyinsiz bir çöp tenekesine dönmüş resmen.

Greenwood'la ilgili şunu dedi, gençliğinde bir hata yapmış (tecavüz hataymış yani), İcardi'nin yaptığı kadar kötü değilmiş. İzlerken ben utandım.

Heriflerin secim ortamina bak

İnsan kaynağımızı arttırmak için GS olarak üye sayısını arttırmalıyız. Lakin Fb ve Bjk gibi de olmamalı. Aslında bunun için GS lisesi gibi GS üniversiteliyede belli oranda üye olma hakkı verilerek en azından bir nebze arttırma ile başlanabilir sanki. Tabi buna ciddi karşı geliniyor sanırım lise tarafından.

Ahaaaa geliyor edebiyat seneye

aziz yıldırım için fenerbahçe bitti bu seçimle

İnsan kaynağımızı arttırmak için GS olarak üye sayısını arttırmalıyız. Lakin Fb ve Bjk gibi de olmamalı. Aslında bunun için GS lisesi gibi GS üniversiteliyede belli oranda üye olma hakkı verilerek en azından bir nebze arttırma ile başlanabilir sanki. Tabi buna ciddi karşı geliniyor sanırım lise tarafından.
Bizim sistemi hem hakli buluyorum ama obur yandan cok fazla kastiriyorlar diye dusunuyorum. Divan uyesi adam 1.derece ailesini uye yapamiyor misal(bir yere kadar bunu da anlarim). Bir orta yol bulunmali - tamamen disaridan referansla talepler zaten binlerce vardir, en az oradan aliniyor eyvallah ama bir ayar cekilmeli (aidati basan uye olmamali tabii)

Su detay da var ama uyeler bence yeteri kadar kulup ile hasir nesir degiller gibi.

Koçun oyları Safiye ne kadar kayabilir?

Safi 10 senedir yönetimde görev alan biri de degil.

Göreceğiz aksam

Hasan Bekir abi yozlaşmadan korunmanın da bir bedeli var maalesef

Lisenin tutumu bence doğru

Koctan tiksinen tayfa dün geceden sonra tamamen azize kaydı
Zaten azizin kendi tayfası var
Birde aklı selimler var onlarda azizci
Yaşı büyük olan üyeler zaten safiye günahını vermez
Safiye sadece aziz düşmanları ve transfer bebeleri kalıyor Secim kazanmak için yetmez

Hakan safi bir daha ki seçime girerken
Rambo okani Futbol şube sorumlusu yapsın.
Tam aynı zeka yapısı icindeler çok iyi bir yönetim olur

Geri
Üst Alt