fb kongresinden enstantaneler

Hasan Bekir abi yozlaşmadan korunmanın da bir bedeli var maalesef

Lisenin tutumu bence doğru
Genele açılmasın zaten ama Üniversite'ye de ekstra kontenjan konulabilir. Sonuçta o şekilde de yozlaşmadan korunarak insan kaynağı yaratmış olacaksın. Bu sene bir rakip aday çıkmamasını ben biraz da buna bağlıyorum.

Iyice Sabri Bey olmus

Aziz Yıldırım kazanır. Safi'yi seçecek kadar kafayı yememişlerdir diye düşünüyorum.

seneye zaten aday olsa nolur olmasa nolur bütün parayı çer çöpe basacak gidip 80m bonservis vermeye çalıştığı oyuncu da çöp , merih de çöp bir tek işte hakan ve greenwood var zaten greenwood da nadir gelecek fırsat.Bugün seçilemediği şekilde yarın öbür gün gelse zaten bok bulur böyle fırsatı o yüzden aziz seçilsin aykutla falan keyfimize bakalım.Zaten şu kongrede çıkan tosun bile fb başkanı olsa hakemler,tff falan destekleyecek tersten penaltı çalmaya çalışacaklar o yüzden hakem desteğinin isimle alakası olmadığı için öyle fırsattan çok fazla iş yapacak oyuncu almadıkları sürece np.Biz yine kendi işimize bakıp götürürüz hakemleri de üst üste koyar bir şekilde , sadece işte dediğim gibi hakem desteği+iyi kadro olmasın hiçbir problem yok

Kesin sonuç veriyorum
%52 Henüz Tescillenmemiş Şikeci
%48 Tescillenmiş Şikeci

Yani olacagini sanmiyorumda hani cok az oy farki falan olup kavgalar krizler ciksa aksam ya

Geri
Üst Alt