Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.017
- 15.180
- 1.548
ben veririm borçlar var para lazımdostum siz neden böylesiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben veririm borçlar var para lazımdostum siz neden böylesiniz
Turkiye siyasi secimlerden aliskiniz zatenTwitterda surada burada yapilan her secimlerdeki şu onde bu onde kolpasindan da gına geldi yav.
Kac bine verirsin durust ol bir miktar soyle100 bin tlye oyunu hakan safi'ye verir misin @Aybars Ay
100 bin idealdir tek bi oyun sonuçta çok para etmezKac bine verirsin durust ol bir miktar soyle
Olum çok ucuza gitmissin ya euro dan sal bari boyle biri herifi bulmuşken 100 bin tl paramı100 bin idealdir tek bi oyun sonuçta çok para etmez

Metristen yönetirler artikMutlak Butlan ile Steven donemine geri donus...
Seviyoruz kendisiniAli Koc nasil daha cok kizariyor arkadas inanilmaz.
Tepesi de iyice acilmis, baya pismis kelle gibi geziyor
Seviyoruz kendisini
Safinin salladigi, yuksek perdeden konustugu, sahneyi buldugu icin abarttigi belli.25 bin diyorlar oy kullanacak kişi için. Aziz zor kazanır bu sayılarla. Hiç bir vaatte bulunmadan seçime girersen sonucu bu olur.
Sanki safi söylediklerinin hepsini alacak. Alsa alsa merihi alır. Suarez'i 80 den aşağı vermez sporting. Yatar o transfer. Greenwood roma'ya gider. İnter Hakan'ı bırakmaz. Merih olur ancak.
Sende onun gibi salla işte. Hayatta ne yaparsan yap kendine bu kadar güvenmeyeceksin. Eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın. Yoksa böyle patlarsın.