Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.429
- 10.587
- 2.413
Yok mi hic bir olay? Cevik kuvet gelmedimi ? hic bir arbede yok mu? Bu nasil secim biraz aksiyon istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gazeteciler girmis birbirne goruntu almak icin heralde. Onun disinda arbade yok 20k ustu oy verene ragmenYok mi hic bir olay? Cevik kuvet gelmedimi ? hic bir arbede yok mu? Bu nasil secim biraz aksiyon istiyoruz
Çok heyecanlısın45 dk ya oylama finito
Öyle deme hocam Safi kandırmamıştır ya. Daha futbol aklı konusunu halledemeyen adamın kulüple konuşmadan transferi bitirdiğine nasıl inanılıyor ben de bunu anlamıyorum.Muthis ya
Daha komigi Oguz Cetin gelecek simdi
0 ama gelecekte evimin dibinde ne tur ortam olusacak onu gorecegim bir neviÇok heyecanlısın
Kadıköylülüğün ağır basıyor herhalde
Hmm+ Gs şampiyon oldu
- Ben:
+ Şampiyonlar ligi finali var
- Ben: Bakarız müsait olursam izlerim
+ Dünya kupası başlıyor
- Ben: Aman o saatte kim izleyecek
+ Fb seçimli olağanüstü kongresi başlıyor
+ Ben: Lan bu fb tv nerdeydi!!!!![]()
+ Gs şampiyon oldu
- Ben:
+ Şampiyonlar ligi finali var
- Ben: Bakarız müsait olursam izlerim
+ Dünya kupası başlıyor
- Ben: Aman o saatte kim izleyecek
+ Fb seçimli olağanüstü kongresi başlıyor
+ Ben: Lan bu fb tv nerdeydi!!!!![]()
hallederiz kadir gibi tip safi
Yok. Genel olarak zaten transfer seven bir milletiz. Fb taraftarı ekstra transfer delisi o yüzden Safi alma ihtimali var. Zaten Hakan'ı falan gece açıklamalarının sebebi de bu İnter yönetici 1 gün sonra yalanlasa bile çoğu kişinin haberi ya olmayacak yada oyunu zaten atmış olacak bir çok kişi. Güzel taktik.Aziz rahat alacak gibi ,fb kitlesi mal olsada safinin yalan konuştuğuna uyandı sanirim