Cafer Güney
Ulubatlı Souness
öyle bir şey yok bunlardaİlk sandıklar daha eski üyeler olduğu için Aziz Yıldırım ağırlıklı çıkar diyorlardı zaten. Sonraki sandıkları bir görmek lazım.
ad soyad olarak ayırmışlar sandıkları
öyle bir şey yok bunlardaİlk sandıklar daha eski üyeler olduğu için Aziz Yıldırım ağırlıklı çıkar diyorlardı zaten. Sonraki sandıkları bir görmek lazım.
Targutay abi kapitalizmin hüküm sürdüğü her ülkede benzer tablo varGülüyoruz eğleniyoruz da Safi milyonlarca Euro saçmış. Bir yanda reklam için önüne gelene milyon Euro’lar dağıtan ama konuşmayı bilmeyen bir adam, diğer yanda bugün Twitter’da gördüğüm 77 yaşında ilaç almak için pet şişe toplayıp satan amca, bu toplum helak olursa şaşırmam, yazık günah şu dönen paralara ya, burası Birleşik Arap Emirlikleri ya da İsviçre değil
Vallaha bir yayında öyle söylemişlerdi. Genelde kulüplerde öyle oluyor diye biliyorum ben de.öyle bir şey yok bunlarda
ad soyad olarak ayırmışlar sandıkları
Ben çevremde hep böyle gördüm bakalımAzizin kazanacagi belliydi zaten. Safinin yalanlarına fenerliler bile inanmadı.
fbli arkadaşlarım safinin vaatlerini gerçekçi bulmuyor. sosyal medyada ise durum tam tersi bakalım ne olacak
Aziz farklı mı? O da şike yapacak. Türkiye'nin, Fb'ye ihtiyacı var deyip duruyor. Fb kapatılsa ülke rahatlayacak, refah seviyesi yükselecek resmen.Safi gelsin diyenler ali donemi futboldaki kaosu pisliği cok çabuk unutuyor
Safi evet cahil para gücü olan bir herif ama adamin siyasi dokunulmazligi var hem reisin oğlu hem kardeşiyle kardeş gibiler hadi bakalim eleştiri yap ve bu herif bunlara güvenerek her fırsatta bize samiyene hocamıza dümdüz sövecek bizde kimse tek kelime edemeyecek misal ,aliyi bile frenleyecek bir ailesi ve soyadı vardi ama bu herifin oyle bir kaygısı yokSafi gelsin diyenler tmm eğleniriz falan da yeter abi ya bıkmadınız mı kaostan
Ülke zaten perişan.
Yeter abi yeter. Safi kim fb ye başkan oluyo, bundan 3-5 ay öncesine kadar ismini bilmiyorduk
Yazık valla ülke futboluna
MAA gelir gibime geliyorSeneye koç gelir Aziz’i tokatlar
Fb'de öyle değil sistem alfabeye göre sanırım onların oy kullanacağı sandıklar belli oluyor.İlk sandıklar daha eski üyeler olduğu için Aziz Yıldırım ağırlıklı çıkar diyorlardı zaten. Sonraki sandıkları bir görmek lazım.
Gerçi ben aynı yerdeyim, Safi %30 bile alırsa bunlar zihnen bitmiş demektir.
İşte bu anlattıklarının tamamı kaos.Safi evet cahil para gücü olan bir herif ama adamin siyasi dokunulmazligi var hem reisin oğlu hem kardeşiyle kardeş gibiler hadi bakalim eleştiri yap ve bu herif bunlara güvenerek her fırsatta bize samiyene hocamıza dümdüz sövecek bizde kimse tek kelime edemeyecek misal ,aliyi bile frenleyecek bir ailesi ve soyadı vardi ama bu herifin oyle bir kaygısı yok