Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.869
- 18.298
- 2.228
hurizade azize oy verenlere sövüyor çok komikler ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya anlaşması falan yoktu. 5 isimden bir Merih’i alırdı. Para yok, ceza kesin. Aziz’i de zamanında bizim Duygun Yarsuvat dönemi gibi getirdiler. Kongre üyeleri de biliyor durumu. FB feda diyecektir. Yapmaları gereken de bu. Yıldız almak vs değil de yapılanmaya gitmek. İfşa edecektir Ali Koç zamanı yapılanları. Sonra da Aziz birine bırakır.Aziz olsam Safi'ye bana anlastigin sözlesmeleri ver, maddi cok ucuk degilse bizde oyunculari almayi istiyoruz derdim. Sonra rakamlari gördükten sonra, o sözlesmeleri aciklayip, siz bu adami mi sececektiniz diye Safi ile dalga geceredim ve böyle palavraci birinin Fb'de bir sonraki secimde aday bile olamayacak hale getirirdim.
Bence bu adam siyasetin adamı diye düşünüp tetiklendi bunlar. Yalı çocuğu kendini aksi imajla yutturmuştu bunlara, o da siyasete yakın olmasına rağmenMaalesef
Ama usttedd belirttim, nasil zengin oldugu belli olan baglantisi belli olan birinin tepeye konmamasi da benim bakisimda pozitif
En çok sosyal medya trolleri üzülmüştür. Paralar kesilecekhurizade azize oy verenlere sövüyor çok komikler ya
aziz tff üstünden değil kulüpler üzerinden şike yapıyor tarzı oTamam Aziz de Ankarayla arası iyi ama Safi gibi maşa değil. O yüzden siyasi destek, tff mhk yanlaması imkansız.
Görelim şimdi delikanlı hacıosmanoğlunu