fb olunca resital, gs olunca sahtekarlık

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk

……. cocuklari bu pozisyonu zamaninda hic gündeme getirmediler

böyle daha bin tane pozisyon cikaririm ben fbnin

ama takim gs olunca her koldan saldiriyor serefsizler

bu forumda bile mertense sallayan tipler var

böyle insanlar yüzünden tiksiniyorum bazen forumdan

ayip lan

takima sahip cikin

Yahu bu işin önüne geçecek olanlar hakemler. Futbolcu atar tutar kırmızı yaptırmaya çalışır. Bu her seferinde tam manasıyla yapması diye bir şey olamaz. Mertens casemiro olayında adama zekiliğinden övgüler dizilirken bugün eleştiriliyor. Burda da hakem girmesi lazım devreye hani o çok isteyerek getirdikleri yabancı var. Olması gereken penaltı iptal mertens sarı kart. Bak bakalım maçta birdaha giriyor mu o riske. Bu işte mertens en masumudur. Varsa bi problem o sahaya çıkan hakemlerde, varın başına oturttuklarında.

Ben dunku cocuk hakemin babasinin yokunda gittigini bizzat gozlemledim. Eyyamcinin krali olacak. Ilk iki macta ne kadar gotluk ettiyse bu macta o kadar yaranmaya calisacagini macin basinda Sara'nin yuzune yedigi dirsege kart gostermeyip Mertens'in dustugu pozisyona aninda penalti calmasindan belliydi. Belki yaniliyorum ama sikecilerin isine gelen bir rastlanti ya da babasi gibi manipule edilebilen bir tip oldugu icin rtamamen dizayn urunu bir senaryo oldu.

Adamların başkanı zaten ifade etmişti hiç yapmadığımız şeyleri de yapacağız artık diye... Kim bilir ne pis işler çeviriyorlar arkada daha... Beter olsunlar...

Geri
Üst Alt