FB Resmi Sitesinden Müthiş Açıklama

Dedikleri doğru da bunu söylemeye hakları olması için kendilerinin yapmıyor olması gerek.

Maglubiyetin sebebi merdivenler mi. O zaman;
peje6yvu.jpg

-Tapatalk-

[attachment=10818:upload_2014-6-11_18-20-58.png]

Cidden bu arkadaş ne yapıyor tam olarak yani bunun olayı nedir? :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-11_18-20-58.webp
    upload_2014-6-11_18-20-58.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 212
hahahaha yapmayin bunu fener bunu yapmayin!!!! HAHAHAHAH

ahahaahaahhahah

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

:D:D:D:D:D:D:D

:melo::melo::melo::melo:

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Sayfayi hazirlayan cocugu buldum. Mehmet akif ersoy ilkogretim okulu 4 a sinifindan memecan.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en iyi fenerlinin ............................................... boşlukları kafanıza göre doldurabilirsiniz

Ya ahahahhaha :D ama o resimlerde cikanlar dava acabilirler izinsiz ve asagilayici paylasim diye. Bu arada bizim ua baskaninin saha icinde olmasida harbi garip

Gülmeyeyim ciddi yazayım diyorum olmuyor.

hahahasasdasdasffassfasfdfsdfdfdfddfdfdfkdfkdfkdfkdk bu ne lan :D

Yıllarca Kadıköyde ve Basket maclarında kendi sahalarında bize yaptıklarının 10'da 1'ini medyada paylasmaya da gtleri var mı ??

Bunlara büyük girecek bence, son çırpınışları..

Demek ki neymiş; Bu kuş beyinliler ligde olmasa da biz avrupada gene başarılı olurmuşuz. Bunların zeka seviyesiyle bizim zekamız artacaksa zaten kendimizi yüksek bir yerden aşağı atalım zira bunlarda zekanın seviyesi.... neyse ceza alamayayım

Şikeci, tehditçi, düzenbaz, sahtekar derken adamlar fotoroman senaristliğine de soyunmuşlar. Helal olsun adamlara.Vizyonu sağlam adamlar vesselam...

Bu arada çocukluk günlerime döndüm. Böyle fotoromanlar vardı bir zamanlar. :rolleyes:

ilksahaf-sen-ben-haftalik-fotoroman-dergisi-7-mb_389615_r1.jpg

Geri
Üst Alt