FB Resmi Sitesinden Müthiş Açıklama

fft104mm2303462.jpg
fenerli-taraftardan-zokaro-ya-irkci-saldiri.jpg
98639_3.jpg

hahahahahah yok artık ilk başta dalga geçiyosunuz sandım ama bi baktım gercekten böyle bişey varmıs ahahahahahah olamaz bukadar:DD:

Ulan siz nasıl bi topluluksunuz ya; sizin hakkınızda tez yazılsa kimse neden yazdınız diye sormaz.Nasıl beceriyosunuz bu kadar komik duruma düşmeyi ahahaha

HAHAHAHAHAHAHA bu ne la :D

Anlaşılan o ki siteyi kontrol edenler liseli ya da zekaları o yaşta kalmış :D

Kardeş Payı'ndan daha komik değiller ama yine de komikler.

Resmi site mi, yoksa 7. sınıfa gidenlerin yönettiği bir kulüp ve site mi belli değil.

Aslında belli.

''ben şike yaptıysam Fenervbahçe için yaptım, biz şike yapmadık paravalellerin oyunu, biz tek kaleyiz'' diyen adamın yönettiği ve destek aldığı bir camia komiktir. :D

Kulübe ve oradaki taraftara çok kızıyorum. Hiç itiraz etmeyin. Kim ne derse desin yanlış yaptılar ...

Bp20a2IIcAA-Mye.jpg

ÇÜNKİ ÖNCE SAHAYA GİRİP BİR GÜZEL O BİRKAÇ ZIPÇIKTI OYUNCU VE HOCAYI EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR HIRPALAYACAKLARDI.

SONRADA TRİBÜNE ÇIKIP YÖNETİCİLERİNİN AĞZINI BURNUNU KIRIP DİŞLERİNİ CEBİNE DOLDURUP YOLLIYACAKLARDI.

SON OLARAKTA AZİZİ BULUP YİNE PATAKLAYIP ADALETE TESLİM EDECEKLERDİ.

Bu nedenle kulübüme ve oradaki taraftarlara teessüflerimi arz ediyorum.

Bu arada modları başlığı : " Şikeci kuşlar böğürmüş" olarak değiştirmeye davet ediyorum.

Ha siz değiştirmeseniz de ben öyle okuyorum sorun yok ... :coffee:

Okumus.Cocuk olmayan bir fenevbahceli varmi bu dunyada

harbi merak ediyorum !

İnsanlıktan terbiyeden en son bahsedecek takımdır şikebahçe zamanında Galatasaray ve trabzonspora ettiği küfürleri bir yana bırakın hayatını kaybetmiş bir insana bile holiganizm boyutunda küfürler savuran bu kuşlar şimdi ahlak terbiye bekçisi olmuş kendi kendilerini rezil ediyorlar aklı başında bir adam bunları kaale almaz.

TARAFTAR MI; HAKEM Mİ

taraftarmi1.jpg

TAKTİK VEREN, ANONS YAPAN "GALATASARAY YÖNETİCİSİ" ULTRASLAN BAŞKANI

Taktikveren2.jpg

Yukarıdaki fotoda hakemlerin arasında oturan kişi taraftar değil anonsör Oğulcan Berk'tir . Bilip bilmeden resim koymuşlar :)

Altta da uA başkanı Veysel Giley var . Orada olmasının sebebi taraftarı Obradoviç'in çirkefliklere karşı uyarmaktı .

TARAFTAR MI; HAKEM Mİ

taraftarmi1.jpg

TAKTİK VEREN, ANONS YAPAN "GALATASARAY YÖNETİCİSİ" ULTRASLAN BAŞKANI

Taktikveren2.jpg

Yukarıdaki fotoda hakemlerin arasında oturan kişi taraftar değil anonsör Oğulcan Berk'tir . Bilip bilmeden resim koymuşlar :)

Altta da uA başkanı Veysel Giley var . Orada olmasının sebebi taraftarı Obradoviç'in çirkefliklere karşı uyarmaktı .

bunlar büyük kulup falan değil saçmaladılar iyice İnşallah küme düşerler

renktaşlar 7.resimde ki gözlüklü kişi (arka taraftaki) gerçekten fatih söylemezoğlu mu?baktım da tıpa tıp aynı.

konu fener olunca her türlü pisliği hak yemeyi gaspı çirkefliği yapmak makuldur.

paramparça ol fenerbahçe

Bugün sanırım 3.kez ağlamalarına tanıdık olduk. Bu kadar mal olmak zorunda mısınız. Neden yani NEDEN

Geri
Üst Alt