FB Resmi Sitesinden Müthiş Açıklama

3 yıldır sahası en az 18 defa küfürden kapanmış bir camianın, el hareketi yapan taraftarları kınıyoruz diye açıklama yapması billur geçmektir.

Ayırca ''ananızı s.....m'' diyen bir kulüp başkanının bu açıklamaya onay vermesi de, terbiyenin ironisidir.

Ahlaksızız ama sizde ahlaksızsınız der gibi.

Hoş zaten ''biz şike yaptık ama 50 yıldır yapılıyordu, onlarda yaptı xD ama biz yakalandık'' diyen bir camiadan ne beklersin?

Makara sandım, lan gerçekmiş ya. Seviyeye bak hahaha.

Açıklama tamamen iki salon arasındaki taraftar baskısının farkından dolayı. Biraz kendi taraftarlarına oynamışlar özellikle diğer maçlar için.

Şaka diye girdim harbiden gerçekmiş...

Antu'ya kızmıyorum artık, resmi siteleri bile angut adamların. Bir de laf var ya imam osursa cemaat s...çar diye. Diğer çocuklar ne yapsın, bunları normal zannediyorlar.

Biliyorum abi. Onlar deplasmanda olanlara, edilen küfürlere bizim ekibimiz gibi sakin kalamaz, mutlaka çirkeflik yaparlar. Sanki ilk 2 maçta farklı bir görüntü vardı. O zamanda dedim. Biz evimizde böyle yapalım bunlar bizim gibi sakin kalamaz dedim. Ama resmi siteden yapılan bu ilkokullu açıklamayı beklemiyordum. Antu'da konusu açılsa böyle birşeyin bizim Antu'dan enstanteneler bölümüne taşınır direk. Adamlar resmi siteden yayınlamış.

hahaha :D :D yalnız şöyle bir tespit yapayım taraftar olduğum için böyle düşünmüyorum ezikler ciddi ciddi korkuyorlar.. korkuyu her hücrelerinde hissediyorlar besbelli...

Şikeciler gitsin stadlarını yaksınlar, devletin polis arabasını yaksınlar beyinsizler.

Eskilerden :

(Ama Fener yönetimi eskitmiyor sağolsun)

kres_01-kopya-2.png

Bizim kulüp UEFA resmi sitesinde yayınlanmış şikeyi tescil eden bir belge yayınlasın yeter.

Bunları yapan bir camia ''AHLAK''tan bahsetmesin

[attachment=10828:10426784_892952094064687_2013966731964144010_n.png]

Ekli dosyalar

• 10426784_892952094064687_2013966731964144010_n.webp
    10426784_892952094064687_2013966731964144010_n.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 113
Antu'da bile baslik acmislar bununla ilgili. Sadece 10 kisi yazmis yarisi da elestirmis yonetimlerini.

Amatorce demisler, GS'liler arsivleri karistirsa bunlar gibi bircok foto bulur bizimle ilgili demisler, merdiven bosluklari dolu oldugu icin mi yenildik falan demisler.

Akli selim dusunen fenerliler de mevcut :D

Yonetimleri cidden cocuk bunlarin.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q_OLg33wR5I[/media]

Yuh ya bu ne, inanmadım bir de sitelerine baktım.. Çüşş!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Puhahahahaha. Yazık lan.

Cuma günü maçta olacak herşey aleyhlerine artık. Sıkıysa biri orta parmak göstersin şimdi...

Geri
Üst Alt