FB Ülker'in Cezası Belli Oldu

Bu maça takımımız çıkarsa bize de yuh olsun artık bişey diyemiyorum.

Arkadaşlar sosyal medyayı kullanıp yönetime mail atalım çıkılmasın bu maça

Yeter artık...

Bu sevdiğimin ülkesinde yaşanmaz arkadaş, aklı olan kaçsın. Bir ülkenin her dalında da mı adam kayırma, her dalında da mı torpil olur arkadaş. Yeter be yeter

Ergin Ataman'ın düşünmesi lazım.''Can güvenliğim yok'' dedikten sonra şu karara rağmen Milli takım koçluğuna devam ederse F.Terim'in tüpçüyle çalışmasından farkı kalmaz.

ultrAslan'ın istediği olur,Galatasaray LH maça çıkmaz.

Gerçekten iğrenç bir ülke olduk ya.Şu yapılan işlere bak,dalga geçer gibi verdikleri cezaya-hakemlere bak.

GS taraftarı toplu olarak on binler olarak maç saatinde salonun etrafını ablukaya almalıdır.büyük bir organizasyon yapılmalı.

Ceza verilmeyeceği çok net belliydi. Türkiye'de fenere bu ortamda ceza verilebilmesinin imkanı yok. Atanan hakemler 2. maçın hakemleri bu bile her şeyi açıklıyor.

Bu karar bizim kulup ve camia ne kadar isey yaramz oldugu kanitidir 25 milyon taraftar arkasinde olup bu kadar aciz gucsuz bir baska takim kulup ve yonetim varmi dunyada? Yaziklar olsun bizim camia yonetim ve taraftara ne $ike konusunda nede yabanci tff konusunda birsey yapabiliyoruz oyle herseye boynumuzu egip sessiz kaliyoruz ha arada kibarca bir aciklama yapiyor yonetim ve uA sagolsunlar.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

boyle tbf ben varya yeter yönetim bagirin çağirin bişeyler yapın yeter len etik olmanızada örnek kulup olmamaızada ulan biz yapsak bunları yakarlar yıkarlar ceza verirler seyirci hakemle konusuyo ergin ataman polisle zor cıkıyo daha neler neler yeter SAHAYA ÇIKMAYALIM . hiç düşünmeyin arkadaşlar savaşarak kazanmayı yeter ya valla yeter yazıklar olsun

yönetim zaafiyeti artık dayanılmaz boyutlarda.Türkiyenin en büyük camiasını gerektigi gibi temsil edecek kişiler GS yönetiminde olmalı.başkandan başka işe yarar yönetici göremiyoruz.

Candan Erçetin'den, Özkan Olcay'dan bilmem kimden yönetim kurulu olursa kulübün hakları da bu kadar korunabilir. Eyvallah başkana lafımız yok ama bu yönetim kurulu nedir yahu.

Eğer maça çıkacaksak da taraftar olarak bir organizasyon yapılıp salonun etrafına gitmeliyiz. Gelen geçen fenerliyi dövelim, bunlara o yakışıyor çünkü.

maça çıkmanın manası yok. hem hakemler ayarlanmış hemde ceza yok. kendi bokunuzda boğulun inşallah

devlete fenere degil resmen galatasarayımıza operasyon yapıyor şuraya bak fener zorla affedildi fatih hoca bizden kopartıldı ergin hoca kopartılmaya calişilıyo fener ligde zorla şampiyon yapıldı şikenin alası yapıldı ve sıra basketbolda ikinci mac fenere hediye edildi gecen fenerin macında herturlu ahlak dısı terbiyesizce hareketlerde bulunuldu şimdi ceza almadılar üstüne recep ankaralı hakem oldu YÖNETİMMMMMMMMM UYUYYYYMAAAAAAA YETERRRR LANNN YETERRRRRRRR

Geri
Üst Alt