FB'li Yönetici Sipahioğlu:"Malum camia için yaptığımız paylaşım gibi, cesur adımlarımız devam edecek"

Şunları, sahada bir güzel tokatlayip şimdiye 10 puan farkı taksaydik böyle gevşek gevşek konuşamaz bir birilerini yerlerdi.

Tam tersine birde can verdik ve toparlanmalarina yardım ettik ve etmeye devam ediyoruz

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

bütün gençliklerini fatih terim hegemonyası altında geçirmelerinin yarattığı travma asla geçmeyecek. size merhamet edenin allah belasını versin.

bunların rezilliklerini yüzlerine vurabildigi için ünal aysala tekrar teşekkür ediyorum bazılarının begenmedıgı ünal aysalın cesaretınde tek kişi yok şu an

Birisi sorsun kendi futbol direktörleri o 4 senelik süreçte bizim takımda oynuyordu.Ligdeki 4 yıllık başarının sağlaması uefa ve süper kupa ile yapılmıştır.Taraftarları isyanda bu sene de şampiyonluk gelmeyeceğini çok iyi biliyorlar.O yüzden bize saldırıp destekçilerini kaybetmemek amaçları.Yönetim her açıklamada dava açmalı.Ayrıca herkesin ilişkileri açık açık ortada.Onları da paylaşıp ellerine vermeli.

O bahsettiğin 4 yıl üst üste şampiyonluklarda çatır çatır futbol oynuyordu takım içerde dışarda içinizden geçiyorduk yetmezmiş gibi gidip birde Avrupa da yenilgisiz kupa aldık.
Sizde bunları o dönemden beri hazmedemediniz Fatih TERİM baskısı o zamandan beri üzerinizde ve kurtulamıyorsunuz ve kurtulamayacaksınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem malum camia diyor hem alinti yaparak sacma salak bir cevap veriyor. Babaniz Galatasaray uleyn.

Kudur gavatoğlu gavat..
Galatasaray büyüklüğü altında eziliyorsunuz kanı bozuklar.

Ama suç bizde o kadar koz varken bunları daha fazla rezil etmiyoruz.

Hala utanmadan konuşuyorlar..
size boşuna günahkarların takımı demiyorlar.

Bizim başımızdakilerden en az bunlar kadar nefret ediyorum.
bu çapsız Galatasaraylılıkla alakası olmayan başkan ve yönetimede tepki koymayan taraftara yazıklar olsun.

aslında bizde ciddi hata var şampiyon oldugumuz zamanlar sezon sonunda neden bunları kullanmyoruz ve kudurtmuyoruz

tüm bu videoları birleştir yayınla vur yüzlerine

Geri
Üst Alt