Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FB'li Yönetici Sipahioğlu:"Malum camia için yaptığımız paylaşım gibi, cesur adımlarımız devam edecek"
4 yıl üstüste şampiyon olan o takım gitti avrupa kupasını bile aldı. Rakiplerini sahada madara etti futboluyla. O dönemi yaşayanlar bilir hagili takımın nasıl bir takım olduğunu. Bu adamlar haddini aşmaya başladı.
bunların rezilliklerini yüzlerine vurabildigi için ünal aysala tekrar teşekkür ediyorum bazılarının begenmedıgı ünal aysalın cesaretınde tek kişi yok şu an
Birisi sorsun kendi futbol direktörleri o 4 senelik süreçte bizim takımda oynuyordu.Ligdeki 4 yıllık başarının sağlaması uefa ve süper kupa ile yapılmıştır.Taraftarları isyanda bu sene de şampiyonluk gelmeyeceğini çok iyi biliyorlar.O yüzden bize saldırıp destekçilerini kaybetmemek amaçları.Yönetim her açıklamada dava açmalı.Ayrıca herkesin ilişkileri açık açık ortada.Onları da paylaşıp ellerine vermeli.
O bahsettiğin 4 yıl üst üste şampiyonluklarda çatır çatır futbol oynuyordu takım içerde dışarda içinizden geçiyorduk yetmezmiş gibi gidip birde Avrupa da yenilgisiz kupa aldık.
Sizde bunları o dönemden beri hazmedemediniz Fatih TERİM baskısı o zamandan beri üzerinizde ve kurtulamıyorsunuz ve kurtulamayacaksınız.
Kudur gavatoğlu gavat..
Galatasaray büyüklüğü altında eziliyorsunuz kanı bozuklar.
Ama suç bizde o kadar koz varken bunları daha fazla rezil etmiyoruz.
Hala utanmadan konuşuyorlar..
size boşuna günahkarların takımı demiyorlar.
Bizim başımızdakilerden en az bunlar kadar nefret ediyorum.
bu çapsız Galatasaraylılıkla alakası olmayan başkan ve yönetimede tepki koymayan taraftara yazıklar olsun.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.