Ali Koç, Acun, Mourinho, yalandan iftiradan dilleri pisliğe dönmüş medya maymunları, paralı köpekleri, bunlara prim verip inanan ve bu pislikleri sürdüren taraftarları yüzünden iş bu noktaya geldi maalesef. Bizim taraftarın ve yönetimin de bunda hiç payı yoktur demiyorum, diyemiyorum ama bir tartıya koyduğun zaman en az %80 oranında bu ilk saydığım heriflerin eseridir bu ortam.
Ben normal şartlarda adam gibi bir seviyede ve düzgün bir üslupla (gerçi en son zaman gördük hatırlamıyorum) yürütülen bir rekabette desteklemesem bile böyle bilenmezdim. Avrupa'da yedikleri gollere sevinir hale gelmezdim ama ülke insanını düşmanlaştırıp sonra da sanki kendileri değil de rakipleri bu işleri yapıyormuş gibi davranmayı artık bir kültür haline getiren pislik şerefsizlerden sonra kolay kolay o noktaya dönebileceğimi sanmıyorum.
Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir yönetim ve taraftar kitlesi de yoktur ki rakibini sürekli terör örgütüyle ilişkilendirsin, oyuncularına her hafta yeni bir iftirayla çamur atsın, aşağılasın, düşman ilan etsin. Bu iş bu mecraya geldi maalesef.