- 16 Haziran 2010
- 208.272
- 161.925
- 6.838
Niye sevineyim?sevindin dimi abi
Ayrica Dembele daha iyi oyuncu Depay'dan ama kafasini oyun oynamaktan futbola veremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye sevineyim?sevindin dimi abi
Seneye beleşe alırlar zaten bir bok olmaz bu sene.Dembele yuzunden transferi yatmis. Son anda Manchester United'a gitmiyorum demis.
bilmem real madridlisin ya güçleniriz diyeNiye sevineyim?
Ayrica Dembele daha iyi oyuncu Depay'dan ama kafasini oyun oynamaktan futbola veremiyor.

dünkü maçta y gibi oynadı oyundan çıktı leş herifSeneye beleşe alırlar zaten bir bok olmaz bu sene.
Hesap kitap yapmayı bile bilmiyorlar.
Koeman oyununun merkezine Griezmann'ı koyup göt olmaya devam etsin.
Koeman sezon baslamadan once Griezmann ile ozel bir gorusme gerceklestirip onu oyunun merkezinde rol verecegini garanti etmisti zaten.Seneye beleşe alırlar zaten bir bok olmaz bu sene.
Hesap kitap yapmayı bile bilmiyorlar.
Koeman oyununun merkezine Griezmann'ı koyup göt olmaya devam etsin.
Pjanic'i de yedek bırakıyormuş galiba.dünkü maçta y gibi oynadı oyundan çıktı leş herif
Zaten o açıklamasına binaen dedim, izlediğimden değil. Messi'nin taşşaklarını yalasın belki ligi kazanırlar böylece.Koeman sezon baslamadan once Griezmann ile ozel bir gorusme gerceklestirip onu oyunun merkezinde rolu verecegini garanti etmisti zaten.
o da sonradan girdi dün.Pjanic'i de yedek bırakıyormuş galiba.
He o zaman hatasından erken dönmüş Messi konusunda.o da sonradan girdi dün.
ortasaha frenkie busq merkez ileride griezmann coutinho ansu şeklinde idi
kral en önde
Onu bilmiyorum vallahZaten o açıklamasına binaen dedim, izlediğimden değil. Messi'nin taşşaklarını yalasın belki ligi kazanırlar böylece.
Dest'te ne kadar komisyon soktu acaba cebe.
ya tıraş yapıyodu abiHe o zaman hatasından erken dönmüş Messi konusunda.
Puig varken kasmasına gerek yoktu aslında. Alena da kaldı galiba.Onu bilmiyorum vallah
Simdi herif alt yapidan bir iki genci monte etmeye calisacak taraftarin gozunde kredisinin artmasi icin.
Sevilla macinda genc Uruguayli Araujo'yu oynatti ve ondan memnunum demisti mac sonrasinda. Gerci bu alt yapidan degil ama boyle sezon boyunca bazi yeni isimleri gorecegiz gibime geliyor.Puig varken kasmasına gerek yoktu aslında. Alena da kaldı galiba.
Bilmiyorum da eşşeği getirsen ilk iş stoper alırdı bunlara.
Suarez-Vidal-Rakitic 3lüsünü paketledikten sonra daha dinamik top oynayacaklar gibi görünüyorcou fati busquets falan paslaşıyo messi şu şekil
![]()
sonra yanlarına gidip topu alıyo![]()
iş bitirme hususunda fati ilk maçlarda fena değildi de yine yük messide birikecek boşta cavani bile işimize gelirdi ya griezmann falan hiç çekilmiyorSuarez-Vidal-Rakitic 3lüsünü paketledikten sonra daha dinamik top oynayacaklar gibi görünüyor
Turpão pek haksız değil abi vidalle hızlı paslaşamıyodular dünkü maçta bu konuda iyiydi takım onun da adı kalmıstı benceVidal takımın en tempolu adamlarından biriydi, Turpa söyleyin boş yapmasın.