FC Barcelona Takip Başlığı

Dursun da yedi bir boklar da kimse üstüne gitmedi.

İspanyollar acımıyor bir de iş normal yargıya da taşınmış sadece kulüp içinde bir mevzu değil.
bunlar özerklik davası felan da var hükümet karşıdır zaten barcaya en ağır cezaları yerler diye basit bir yorum yapıyım abi

bunlar özerklik davası felan da var hükümet karşıdır zaten barcaya en ağır cezaları yerler diye basit bir yorum yapıyım abi
Sanmam da mevzu bayağı büyümüş.

Muhalefeti de itibarsızlaştırmaya çalışmışlar.

Geçen sene yönetimden istifa eden güruh da bu mevzudan dolayı istifa etmiş.

Ciddi bedellerin kulüp kasasından kaynağı belli olmayan çıkışları yapılmış yani para gitmiş ama nereye gittiği bile belli değil.

@Alper Altun İspanya'yı daha fazla takip ediyor o belki ekstra bilgiler bulur.

Az evvel havadan gelen top oyuncunun once gogusune sonra eline temas etti. Var'da baktilar penalti karari cikmadi. Aferin cuneyt. Karaktersiz herif.

2021-2022 sezonu Barcelona iç saha forması.
1615019817054.webp

bu guzel ama ic saha formalari cirkin oluyor genelde
bizde nike her olaya el atıyor ama ben forma rengi seçsem şu siyah üzerine altın sarısı desenli forma 3. formamız olurdur bir de kırmızının yanına en güzel siyah gider bu seneki 3.formamızı da beğeniyorum kırmızı siyah uyumunu kaçırmazdım

bizde nike her olaya el atıyor ama ben forma rengi seçsem şu siyah üzerine altın sarısı desenli forma 3. formamız olurdur bir de kırmızının yanına en güzel siyah gider bu seneki 3.formamızı da beğeniyorum kırmızı siyah uyumunu kaçırmazdım
bende cok begeniyorum ya siyah formalari

1615020449107.webp

Yeni Baskan secildi mi?
Bu hafta miydi gecen hafta miydi unuttum.

Geri
Üst Alt