Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
3,5-4 milyar tl olması lazım.suan kulübün borcu ne kadar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,5-4 milyar tl olması lazım.suan kulübün borcu ne kadar ?
Hocam sifir maliyetle aldigin adami 30 milyon euroya satiyorsun. Satmaman icin bayern munih finansal gucunde olman gerek. Bizim icin deli paralar bunlar. Sampiyon olsan ne olacak. Bu igrenc ligde 5 milyon euro kazanc elde edemiyorsun. Bu sene ikinci olan takimda sampiyonlar ligine gidecek. O yuzden benim icin sampiyonluk cok elzem degil30 + çok iyi ama ligin ortasında bu paraya şampiyonluğu satmış olmuyor muyuz? Zira Boey varken rakip kim olursa olsun sağ kanattan atak yemiyoruz. Örneğin fener atakların neredeyse hepsini soldan Ferdi ile yaparken bizim maçta orası duvar olmuştu. Okan hoca da istemiyormuş gitmesini. Şimdi nolacak bilemiyorum. İçiim buruk, Okan da Buruk.
Ne gülüyorsun lan @Oral Sever
Aynı fikirde değilim. Ben şampiyonluğun parasal değeriyle ilgilenmiyorum. Şikecilerin şikesini artırarak tekrar ettikleri bu haram sezonda şampiyon olmamaları gerekiyor. Üçüncü bir aday olsa tamam ama o da yok.Hocam sifir maliyetle aldigin adami 30 milyon euroya satiyorsun. Satmaman icin bayern munih finansal gucunde olman gerek. Bizim icin deli paralar bunlar. Sampiyon olsan ne olacak. Bu igrenc ligde 5 milyon euro kazanc elde edemiyorsun. Bu sene ikinci olan takimda sampiyonlar ligine gidecek. O yuzden benim icin sampiyonluk cok elzem degil