FC Bayern'in Boey İçin Yaptığı Son Teklif Kabul Edildi

Bu yönetim veya Erden Timur ekibi diyelim, bu transfer işlerini baya iyi öğrendiklerini düşünüyorum. Önceki yönetimler olsa Boey 15'e gitmişti bile. Bu işin karşı taraf nabzı ( ihtiyaç, talep ve koşullar ) çok iyi tahlil edilmiş gibi görünüyor. Ve tabi +1 senelik sözleşme şu an için elimizi güçlendiriyor. Masadan kalkıp gidemiyorlar.

30 + çok iyi ama ligin ortasında bu paraya şampiyonluğu satmış olmuyor muyuz? Zira Boey varken rakip kim olursa olsun sağ kanattan atak yemiyoruz. Örneğin fener atakların neredeyse hepsini soldan Ferdi ile yaparken bizim maçta orası duvar olmuştu.

Okan hoca da istemiyormuş gitmesini. Şimdi nolacak bilemiyorum. İçiim buruk, Okan da Buruk.
Hocam sağ bek takımı şampiyon mu yapacak allah aşkına. 50 yıllık lig tarihinin transfer rekoru olacak üstüne bir sağ bek oyuncusu

Yav adamlar her türlü alacak kaç gün kaldı surada zaten
Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok
Şu anki taktik iyi
Devam..

Foruma kalsa 2 ay önce 15e gönderiyorduk yok ayağı kötü yok orta acamiyor cimriligiyle ünlü Bayern scoutlarinin göremediğini büyük GS taraftarı gördü

Türk futbol tarihinin de net bonservis olarak rekoru kırılmış olacak böylece tabi resmi açıklamayı görmek lazım. Zaniolo'dan da yazın gelecek inşallah net 23 milyon euro öyle olursa seneye çok daha rahat olacağız. Yerlerine de Assignon, Senaya gibi isimlerde çok doğru isimler yaş olarak falan.

Fabrizio Romano: "Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey anlaşması için görüşmelerde ilerliyor! İstanbul'da toplantılar yapılıyor.

Boey, Galatasaray yönetimine ve menajerine sadece Bayern'i istediğini söyledi."

Ulan ilk defa bir oyuncu satışını doğru dürüst becereceğiz herhalde. Inanamıyorum.

Ben Boey'in de bizim kârımıza bir anlaşma yapmaları halinde ok dediğini düşünüyorum
Yakında düşer o da

boey + zaniola'dan gelecek para ile doğru yatırım yapılırsa tarihimiz açısından yeni şeylerin başlangıcı olabilir ki ek olarak nelsonn'un da 10-15m euro getirme ihtimali var

Boeyin yokluğunu elbet ararız, ama çift haneli gol ve assist sayılarına ulasan bir bek degildi kendisi. Uzan vade icin degil ama kısa vade icin yerine gececek adam, ki bu Baris oldugunu var sayarsak, Baris'in tek yapması gereken mayısa kadar defansif defolarini yüksek gol ve assist katkılarıyla kapatmak olur.

Fabrizio Romano: "Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey anlaşması için görüşmelerde ilerliyor! İstanbul'da toplantılar yapılıyor.

Boey, Galatasaray yönetimine ve menajerine sadece Bayern'i istediğini söyledi."
Boey’i üzmeyelim 30 + bonuslar ile olur bu iş. %15’i de Bayern ödesin.

Bir tane de gurbetci istemisik Bayern'den. Kim acaba?

Geri
Üst Alt