FC Porto Takip Başlığı

Porto da sağ açık oynayan brahimi çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.

Ayrıca duran toplara dikkat etmek gerekir. Tellesin yaptığı asistlerin hemen hemen tümü duran toptan zaten. Tüm duran topları Telles kullanıyor.
Bu konuda çok iyiler.

Porto da sağ açık oynayan brahimi çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.

Ayrıca duran toplara dikkat etmek gerekir. Tellesin yaptığı asistlerin hemen hemen tümü duran toptan zaten. Tüm duran topları Telles kullanıyor.
Bu konuda çok iyiler.
Sol açık olmasın

Acaba Eren yerine Onyekuru mu oynasa? Orta saha Fernando Donk ileride Gary Emre Belhanda Onyekuru

Acaba Eren yerine Onyekuru mu oynasa? Orta saha Fernando Donk ileride Gary Emre Belhanda Onyekuru

Onyekuru kayboluyor stoperlerin arasında 2.forvet olarak olur ama tek için uygun isim değil.

Eren oynasın sağa sola koşsun , stoperleri azıcık zorlasın yeter.

Onyekuru kayboluyor stoperlerin arasında 2.forvet olarak olur ama tek için uygun isim değil.

Eren oynasın sağa sola koşsun , stoperleri azıcık zorlasın yeter.
Erenden umudum yok artik. Kontra atak oynarsak stoperlerin arasinda fazla kalmaz. Gerci bizim takim savunma da yapamiyor

Liga NOS defender of the month award this season:

August: Diogo Leite
September: Éder Militão
October: Éder Militão
November: Éder Militão
December: Éder Militão
January: Éder Militão

?

Porto, Spartak Moskova'nın 28 yaşındaki golcüsü Ze Luis'i 8,5 milyon euro bonservisle transfer etti.

IMG_20190705_151631.webp

Rusya'ya giden adam Türkiye'ye de gelirdi. Diagne gitse alabilirmişiz damned. Porto, Telles'i satamadınız zaten mağduruz Abuş'u kiralayın sizde bize.

Portekiz'e giden adam demek istedin sanırım.

Porto aldı Rus takımı ne alaka mı diyorsun Ben Rusya yapmış adamın Türkiye de yapabileceğine vurgu yapmaya çalıştım. Bonservisi de Diagne satılmış olsa karşılanabilirmiş Porto ile yarışabilirdik. Devre arası bizden 12-13 civarı istemişlerdi galiba alamadık. Diagne gitse teklif atabilirdik Türkiye yapmaya sıcak bakardı.

Kesin abubakar'da büyük bir sakatlık var.
Aksi galde porto bu kadar kolay vazgeçmezdi.
Umarım sakat sakat bize çakmazlar.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Geri
Üst Alt