- 15 Eylül 2009
- 65.423
- 11.807
- 2.993
bunlarin ülkesinde makas diye bir sey yok sanirim
@ft
@ft
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olayı Galatasaray'dan ayrı değerlendiriyorum. Galatasaray çok iyi oynuyor falan diye bir söylemim de olmadı aksine günden güne kötüye gidiyor takım ancak bu mevzu ayrı. Yenildiğin takım senden üstün değildir. Türkiye liginde kaç kere sürpriz olmuş tarihte, öyle de bakmak lazım.Adminim reisim tamam elit takımlarla finansal farkı, oyuncu kalitesi farkını kimse inkar edemez, zaten avrupa liginde yarı final vs beklediğimiz de yok, onu geçtik de lige ne demeli. Kayseri, kasımpaşa alanya da mı bizden zengin ve kaliteli. Kadro seçimini, oyuncu değişikliklerini, oyun plansızlığını napcaz peki adminim.
Konuda biraz duraksama gormekteyim. Lütfen konuyu boş bırakmayınız
Yarını bekle ne sabırsız oldun böyle
Telefonda makas resim arşivi açtım bile. Duruma göre irili ufaklı hertürlü makas paylaşma imkanina mevcut olup tetikteyiz
Kazanırsak buraya gelip Terim'i överiz , kaybedersek makas şov
Herturlu win-winYarın ne yapariz sence? Içimde anlamlandiramadigim şekilde oyunu alırız gibi bir hissiyat var. Cok rahatım.
Olay bu. Zaten kimse Madrid'i yenelim filan demiyor. Sezon basinda Sen Cansin'i eler miyiz diye dusunuyorduk. Neyse ki bu sene genc oyuncular aldik da hic olmazsa kosuyor ve mucadele etmeye basladik ( ozellikle Berkan ve Cica sagolsun)Makas açıldı deniyor ama günümüzde artık tesisler, antrenman sistemleri, bilgi alış verişi çok gelişti ve hızlandı. Futbol Avrupa ve Güney Amerika sporu olmaktan çıktı hala gelişiyor ve bence doğal sınırlarına henüz ulaşmış değil. Her geçen gün daha fazla para akışı oluyor futbola. Herkes çok koşuyor herkes analiz yapıyor fark yaratmak daha zor artık. Eskiden Avrupa'nın zayıf liglerindeki takımları rahatlıkla yeniyorduk şimdi hepsi sorun çıkarıyor. Koşmayan, kendini yenilemeyen organize olamayan yok olup gidiyor.