FCK Kalecisi Grabara: "Fenerbahçe taraftarlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum"

Sahaya çıkacak yüzü yoktu maskeyle çıktı sahaya karaktersiz insan.

Derdi ne la bu Kamil'in? Kanli bicakli oldugumuz adamlar boyle laflar etmedi. Shit hole diyor herif.

Kripto fenerli bu herif. Baska aciklamasi yok. Ya anne, ya baba tarafindandir.

F6h-8xIXQAA84sY

Kamil y yedi

Bu davarin bu cümleleri etmesi normal değil kesin fenerle alakalı birisi biseyler söylemiş buna

Ben de ananın yataktaki performansının iyi olduğunu düşünüyorum.Taraftarın biri iyi denk gelip burnunu kırmamış hıyar herif seni..

Instagram’daki “shit hole” paylaşımını değiştirip “ shit game” yapmış ve gönderiyi yorumlara kapatmış
Kendisine ve yedi sülalesine küfürlere diğer paylaşımlarında devam ediliyor.
Ne oldu kamil g.tün yemedi mi. Artistlik yaptın arkasında dur bari, shit yedirir sana gs merak etme

polonya'da korkunç bi türk ırkçılığı var zaten bildiğim. bi de herif muhterem çocuğu olunca böyle dylar görmek çok şaşırtıcı değil.

Bu cocuk Wolfsburga transfer olacagini biliyor degil mi?

Yav neye gündemde tutuyorsunuz bunu? Kim bu yav, mactan önce provoke ediyor ve taraftarin gerginligine bakildigi zaman istedigini almis gibi. Neden kaale aliyorsunuz böylelerini. Bi zaman ömer vardi antalyada durmadan tribünü provoke ederdi taraftarda oyuna gelip onunla ugrasmaktan maca odaklanmayi birakiyordu, bu da aynisi.

Bizim topçular ve Buruk'un veremediği ayarı taraftarımız veriyor.

He anasını satayım shit game. Bala ..te bi gol atın bizim beceriksizligimizden sonra 90dk zaman geçirmek için fırsat kollayin sonra shit game olsun.
Bizim Anadolu takımları sizin kadar zaman çalmıyor, bir şampiyonlar ligi maçı örneği göster taç atisindan zaman geçirmekten iki kart yiyen takım olmuş mu.
Bu gereksizlere 5 atıp susturmayarak suç bizim kicikirik herifler.

Geri
Üst Alt