Federasyon'dan Yeni Açıklama

Yönetim bu tehdit için bir açıklama yapmalı.

Bunların ar damarı çatlamış aga her boku yerler.

Teşekkürler , yanlış anlamadıysam Fiba Avrupa başkanı = UEFA gibi sanki peki üst bir merci mevcutmu direkt şekilde FİFA muadili , yani nereyi gösterir ?

Söz konusu şahsın yıllardır koltuğu bırakmamasından koltuk sevdalısı, güce ve yetkiye tapan bir karakter olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu nedenle, bence kendi istikbali açısından korkuyor, tek açıklaması bu. Bizim açıklamamızın istikameti, g.t korkusunu gösteriyor bence :DD

FIBA'nın durumuna gelince, eğer yanlış hatırlamıyorsam FIBA nın organizasyon şemasını en son kıta'lara göre dizayn etmişlerdi.

Ancak daha fazla bilgiye sahip değilim.

Hazır konu açılmışken ayrıntılı bilgi sahibi bir arkadaşımız bizi de aydınlatırsa çok iyi olur.

seni ve federasyonunu tüm dünyaya rezil edecez. ya adam gibi yönetirsin ya da madame gibi kivirtirlar böyle. yallah!

Turgay demirel ne taraflı bir adammış. bizi kaale almadığı gibi 2 gündür ortamı daha çok geriyor ve bugün birde tehdit ediyor. sanırım bu herif bundan sonra bizim için her türlü kötülüğü yapmaya devam edecek. eurolige girmemize ne karışıyorsun. adam bildiğin galatasaryın düşmanı.

2-3 Seneye kalmaz GS'nin olmadığı bir basket liginden çoğu sponsorlar çekilir aynı zamanda şimdi digitürkte baskı yapıyordur ne yapın ne edin bu maçı oynatın yoksa gelirlerinizde oynama olur filan falan alt ligede düşüremezler düşürürlersede fark etmez TBF'nin geliri yarı yarıya azalır avrupadada mücadele etmek zorlaşır o bütçelerle yani lafın kısası elleri kolları bağlandı bu kadar paralar yükselmişken GS çekilmesi lig kalitesini ve havuzu zayıflatır. Başkan arkandayız devam.

Demek Digitürk de tutuştu :) Güzelll..Görün edit çocukları Murat Murathanoğulları ve İsmet Badem denen f5 fanatikleri Galatasaray kimmiş !!

Abi yeter artık. Gerçekten yeter artık. İlla vurup kıralım terör edelim demiyorum ama ne yapılacaksa hukuki şartlar çerçevesinde tüm yaptırımlar uygulanmalı. Futbol, basketbol. Sporculara insan üzülüyor ama bu ortamda onların emeğine de yazık çalındıktan sonra.

Gün geçtikçe daha da seviniyorum bu maç'a çıkmadığımız için.

Dönek takım taraftarı halen bizim yönetim kendi şikecileri gibi u dönüş yapmasını bekliyorlar.

Sıla'nın ''ASLAN GİBİ'' parçasındaki gibi Korkmayacaksın çarpıp düşsen bile Dipçik gibi sağlam durucaksın ayakta

KESİN BİLGİ | 12.000 çocuğuyla ortada bıraktığımız Fenerbahçe'ye Hükümet tarafından DUL VE YETİM AYLIĞI BAĞLANMASI KARARLAŞTIRILDI..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aliapbDzmbE[/media]

Galatasaray Basket ‏@GSbasket 1 sa.

Şimdi şaibeli hakemi değiştirmeyen TBF 2011de 4 saatte 3 kez hakem değiştirerek 'Steps' ile şampiyonu değiştirmiştir!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L8t6a_0tXZE[/media]

2000'li yıllarla beraber Fenerbahçe Kulübü'ne verilmeyen ayrıcalık kalmadı...Galatasaray bile figüran rolüne geçirilmek isteniyor...Son 2-3 sezondur bu oyuna çomak sokmamız kimsenin hoşuna gitmedi ve bunların şike cezalarını biz başta olmak üzere muhalif kulüplerin hepsi çekiyor...

Böyle bir kulüp için Türk sporunu yakmaya değer miydi ? Şike hükümlüsü bir zattan bu kadar çekinerek kendi onurunuzu ayaklar altına aldığınızı göremiyor musunuz,hadi onu geçtim Türk sporuna ihanet ettiğinizin farkında değil misiniz ?

Fenerbahçe Türk sporundan defolmadıkça "spor" diye bir kavramın da varlığı olmayacaktır !

Abi o kural süper kupa maçına etki etmiyor cidden. Yeni kural uydurma gibi bir şey yok bildiğim.

Önemi yok, emsali çok bu şekildeki kararların. Futboldan örnek verelim;

Fb ceza alınca kadın ve çocuklara serbest saçmalığı buradan çıktı, çok sayıda ceza affı da öyle, 3d taramayla tükürük yok deyip hakem raporunun tersine karlar vererek vs. Fener düşer yada puanı silinir diye playoff, ceza almasın diye 58.nci madde revizyonu vs vs.

Baskette ise en basitinden, kadın çocuk cezasında bile sayı sınırı getirip, 1e1 kadın çocuk eşleştirme yaptırdılar. Uygun olmayanları sahaya almadılar. Raporu basit geçiştirip son maça ceza almamalarını sağladılar.

Geri
Üst Alt