Federasyonu Denetleme Kurumu

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Evet beyler fenerasyonun yaptığı hukuksuzlar hergeçen gün artarak devam etmekte ve bu zihniyet artık kafasına göre gün ve saatler içinde kurallarla oyuncak gibi oynamaya başladı kimseye danışmadan futbolu kendi kafalarına göre yönlendirme gayesindeler siyasetten aldıkları gücü fazla abarttılar galatasaray bugün hem federasyondan hemde hükümetten daha güçlüdür ülkede futbolun var olma sebebidir galatasaray potansiyeli doğru kullanıldığı taktirde hükümetleri bile devirebilir.

Konuya tekrar dönersek bu hukuk katili fenerasyonu denetleyecek özel ve kulüpler tarafından kurulmuş takımların federasyon karşısında haklarını koruyacak bir oluşuma zaruriyetle ihtiyaç vardır nasıl işliyecek derseniz kulüpler birliğinin daha yetkili hali denebilir pfdk ve tahkimin aldığı kararlar bu oluşum içerisindeki hukukçular tarafından incelenip karşı itirazda bulunulmalı, bireysel itirazdan farklı olarak tüm oluşum içindeki kulüplerin yaptırım gücüyle federasyonun başına bela olabiliriz mesela yine passolig gibi yada yabancı sınırlaması gibi keyfi ve çıkar amaçlı alınan kararlarda boykotlar uygulanabilir maçlara çıkmama v.s gibi..

konuyu telden açıyorum imla hataları fazla olabilir kusura bakmayın arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında tam olarak kurgulayamadım işleyişle ilgili değerlendirmeler yapılabilir yine ama ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum böyle birşey farz oldu artık

Değerli arkadaşım bu dediğinin olması pek mümkün gibi görünmüyor sebebi ise, yanılmıyorsam Şenez Erzik döneminden bu yana, tff özerk bir şekilde yönetiliyor... Özerk şekilde yönetiliyor derken, kendi tüzükleri içinde öyle yazdığı için bunu yazdım, yoksa özerk bir federasyona sahip olmadığımızı bende biliyorum... Ayrıca pfdk ve tahkimin kararlarını gözden geçirecek bir kurul demişsin. PFDK için birşey diyemem ama, geçtiğimiz dönemlerde tahkimin spor konusunda son söz söyleyici olduğu anayasa tarafından güvence altına alındı sırf bu yüzden bu böyle bir kurulda kurulamaz...

Senin düşündüğün konunun gerçekleşmesi için federasyon içinde ki hatta spor bakanlığı bünyesinde çok köklü revizyona gidilmesi gerekir, yoksa diğer durumda hukuki açıdan yapılacak her işleme karşı davalar açılır ve iş iyicene içinden çıkılmaz bir hal alır...

böyle bi kurum ancak cumhurbaşkanına bağlı olarak çalışır,

sence cb böyle bir kurum kurulmasına izin verir mi??

Onlarda taraflı olur merak etme. Bu ülkede futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur.

Evet beyler fenerasyonun yaptığı hukuksuzlar hergeçen gün artarak devam etmekte ve bu zihniyet artık kafasına göre gün ve saatler içinde kurallarla oyuncak gibi oynamaya başladı kimseye danışmadan futbolu kendi kafalarına göre yönlendirme gayesindeler siyasetten aldıkları gücü fazla abarttılar galatasaray bugün hem federasyondan hemde hükümetten daha güçlüdür ülkede futbolun var olma sebebidir galatasaray potansiyeli doğru kullanıldığı taktirde hükümetleri bile devirebilir.

Konuya tekrar dönersek bu hukuk katili fenerasyonu denetleyecek özel ve kulüpler tarafından kurulmuş takımların federasyon karşısında haklarını koruyacak bir oluşuma zaruriyetle ihtiyaç vardır nasıl işliyecek derseniz kulüpler birliğinin daha yetkili hali denebilir pfdk ve tahkimin aldığı kararlar bu oluşum içerisindeki hukukçular tarafından incelenip karşı itirazda bulunulmalı, bireysel itirazdan farklı olarak tüm oluşum içindeki kulüplerin yaptırım gücüyle federasyonun başına bela olabiliriz mesela yine passolig gibi yada yabancı sınırlaması gibi keyfi ve çıkar amaçlı alınan kararlarda boykotlar uygulanabilir maçlara çıkmama v.s gibi..

konuyu telden açıyorum imla hataları fazla olabilir kusura bakmayın arkadaşlar.

tel marka ne knk

kimi kime şikayet edicez, fenerli cumhurbaşkanına mı? Bu sene böyle geçecek yapacak birşey yok.

Geri
Üst Alt