Federasyonun Gitmesi İçin Yapılması Gerekenler

Okan Gok

Aslan Üye
Bariz şekilde GS düşmanı olan bu tff nun gitmesi için neler yapılabilir.

BHlplk1CQAIfp0-.jpg:large

mancini'yi 4 maçlığına verebiliriz.

uefa onu çok yakında yapacak merak etme.2020 için sizin futbola bakış açınızı beğenmiyoruz diyen adamlar,tffyi düşürüp,kendi adamlarını koyabilir.böyle bi yetkileri var.

çok az daha sabır.

Bu federasyonu getiren gitmeden ve ya onlar gitmelerini istemeden bu federasyon gitmez.

uefa onu çok yakında yapacak merak etme.2020 için sizin futbola bakış açınızı beğenmiyoruz diyen adamlar,tffyi düşürüp,kendi adamlarını koyabilir.böyle bi yetkileri var.

çok az daha sabır.

Güldüm uefa hiç bişey yapamaz rte gitmedikce

Türkiyede en çok taraftarı olan klubuz.30 mılyonu aşkın GS tarafarı bence harekete gecmeli.Turkıyenın her sehrınde hatta almanyada azerbeycanda tum dunyada ses getırecek protestolar duzenlenırse bu tff gider.nasıl organıze edılır bılmıyorum.ama yapılması gereken bu.

Tüpçüyü çıplak halde istinyeden dolmabahçeye kadar koşturacaksın .

Galatasaray yönetimi adaletsizliğe karşı süs püs kaldıktan sonra birşey olmaz. Yumruğumuzu zamanında masaya daha sertvurmalıydık. Sikeçilerin düşmesi için çaba sarf etmeliydik. En azından kirlenmiş bir ligde oynamamak için rest çekmeliydik. Adaletine tüküreyim Türkiye.

Güldüm uefa hiç bişey yapamaz rte gitmedikce

rt desteğini çekti tffden.ama neyse uzatmayalım ,gülmeye devam et.yakında adalete inananlar gülecek.aksi bi durumda fifa hem uefayı hem de tüm ülkeyi ağlatacak.fener 1 değil 3 küme düşecek o zaman.boşbakan kendini kurtarmaya baksın.

Bu hükümet varken bu fenerasyon gitmez.

Giderse zaten daha beteri gelir ümit özat veya ömer çavuşoğlu gibi .

Sadece federasyon gitsin demekle olmuyor. Sadece suçlu yönetim demek ile de olmuyor. Bir çok parça var bu tiyatro'da, bunlardan bir tanesi yayinci kuruluşu ve biz taraftar.

Sen taraftar olarak bi şampiyonluk ile uyutuldun ve digiturk denen yd'leri protesto etmeyi biraktin. Herkes önce kendisine baksin.

Bu "insanlari" cüzdan dan vuracan kardes ;)

TFF de yetkili olanlarin çogu i$ adami! Baskanlari basta...

Sözde 30 milyon taraftariz, dogru ise bunlarin sirketlerine güzel bir BOYCOT bunlari bezdirir ve havlu attirir... Ama nerdeeeee bunu organize edecek taraftar toplulugu!!

Aramızdan birini feda edelim tüpçünün işini bitirsin. anasına bacısına varsa bebesine bakarız, içeri temiz çamaşırını cigarasını yollarız.

Futbolda dönen para Türkiye'yi 3 kere satın alır. Rte istemedikçe gitmezmiş. O kim la? :D

yorumlarınız birilerinin ...tünü kaldırmaktan bir işe yaramıyor rte istemezmiş hiçbir güç indiremezmiş daha neler koy azizin istemediğini bak bakalım rte uefa dinliyor mu anında indirir ki yaptılar da :) ya eylem insanı olalım ya da boş konuşmayalım klavyeden ahkam kesmekte üstümüze yok iki ortamda ses çıkar desek adamları peygamber ilan ediyonuz nerdeyse

Türkiyede en çok taraftarı olan klubuz.30 mılyonu aşkın GS tarafarı bence harekete gecmeli.Turkıyenın her sehrınde hatta almanyada azerbeycanda tum dunyada ses getırecek protestolar duzenlenırse bu tff gider.nasıl organıze edılır bılmıyorum.ama yapılması gereken bu.

10 binlerce adam taksimde, izmirde, her yerde eylem yaptı da noldu reco geri adım attı mı?

Geri
Üst Alt