Feghouli Kalıyor, Belhanda Gidiyor

Monaco kadrosunda baya degisiklik yapmayi istiyormus. Umarim Henry kerizdir ve Belhandayi Montpellier günlerinden hatirlayip ister. Maasida orda vergi sayesinde sorun olmaz normalde.

Ikisi de gitmez, Araplar rahatına düşkündür mis gibi İstanbul, Galatasaray, ne yaparlarsa yapsınlar savunan taraftar oldukça hiçbir yere gitmezler.

Çöphandayi guzel bir tekmeyle ebesinin örekesine ugurlayalim.

İkisine de yol verelim gençler oynasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim yetenek fakirleri boş topculari sever.

O yüzden Belhanda kalir Feghouli gider.

Her türlü kombinasyonu deniyorlar işte hangisi tutarsa biz bildik diyecekler.

İki kazık da bizde kalır, kimse bu iki Arapa bu parayı vermez, ha bi ihtimal fifty fifty kabul ederler. En başta da bu yönetimin zararsız bu transferi becerebilecegini hiç zannetmiyorum.

Teklif varsa ikisi de anında satılmalı ama bunlar gidip o parayla Ömer Bayram gibi adamları almaya devam eder.

feguli dahil hiç arap bırakmayalım kulüpte. onların yerine norveçli isveçli adamlara yönelelim.

Danyal Bu Feg düşmanlığı hoca istemediği için mi geliyor yaw. Adam geçen sezon gayet iyi bir performans ortaya koydu skora katkısı vardı. Mariano ile birlikte çok uyumluydular. 7 Gol 10 Asist ile oynamış adam insaf et. Bu sezon resmen mobbing uygulanıyor adama ve hala çıkıp feg dahil araplar gitsin diyorsun.

Danyal Bu Feg düşmanlığı hoca istemediği için mi geliyor yaw. Adam geçen sezon gayet iyi bir performans ortaya koydu skora katkısı vardı. Mariano ile birlikte çok uyumluydular. 7 Gol 10 Asist ile oynamış adam insaf et. Bu sezon resmen mobbing uygulanıyor adama ve hala çıkıp feg dahil araplar gitsin diyorsun.
katılıyorum yazdıklarına bende oynasın diye yırttım bi taraflarımı zamanında. mobbing olayı da doğru ama ben arapları sevmiyorum.

Geri
Üst Alt