feghouli-mariano dan sinan-linnese

Selim Kay

Sarı Üye
kreatif sağ taraf oluşturmuşken birden saçma sapan şekilde sırf sol ayaklı diye sinani tercih edip sinan-linnes ikilisi yarattık.

neymiş, mariano adam kaçırıyormuş, geçelim bunları abi uydurma ve boş laflar bunlar. heralde adam kaçıracak bir oyuncu.

peki sinan mesela oyuna ne katıyor? feghouliye göre fazlası nedir? belki bugün feghouli sakat ama genel konuşuyorum. feghouliden daha ağır la bu adam

fegh-mariano ikilisi ne güzel top tutuyordu takım içinde, diğer oyuncular rahatlıyordu, daha çok istasyon oluşuyordu

11’de çıktığı ilk maçta gümledi Feghouli.Bu adamın futbolla alakası kalmamış.Ama Mariano konusu tartışılır.

Hepsi leş hepsi.

Biri oynuyor öteki olsa iyi diyoruz.

Öteki giriyor bu ne diyoruz.

Aralarında zerre fark yok.

FT rotasyonu

Vardir bir bildigi dedik

Hala bekliyoruz

boşversenize al birini vur ötekine bu sene nazarında konuşuyorum.

mariano / feguli ikilisi hocanın dediği gibi galatasaray futboluna daha uygun. varsın defans yapmasınlar ileride olduğumuz sürece sıkıntı yok.

Feg zaten harikalar yaratıyordu ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin özü saydığın 4 oyuncu da çöp. Hiç biri Galatasaray'ın oyuncusu olamaz, olmamalı. Bu takımın gördüğü en iyi sağ kanat Eboue - Bruma ikilisiydi. Ondan sonra ne sağ bek gördük ne de adam akıllı bir sağ açık.

mariano güzellemesi yapmaya gerek yok. leş bir herif oldu. yediğimiz tüm gollerin mimari herif. Bize linnes gibi arı gibi çalışacak oyuncular lazim

Hala feg ve mariano güzellemesi mi yapılıyor lan yeter artık !!! Bizim taraftar adam olmaz olmaz olmaz

Hala Feghouli diyorlar ya sabır.

İşin özü saydığın 4 oyuncu da çöp. Hiç biri Galatasaray'ın oyuncusu olamaz, olmamalı. Bu takımın gördüğü en iyi sağ kanat Eboue - Bruma ikilisiydi. Ondan sonra ne sağ bek gördük ne de adam akıllı bir sağ açık.
O ikili ne zaman oynadı hatırlayamadım da?

Geri
Üst Alt