Feghouli Transferi, Peşinat Ödenmemesi Nedeniyle Gecikti!

Bu adam gelmeyecek sanırım. Gelecek olsa çoktan gelmişti.

Belhanda alma Sneijder tut
Al sana kafadan 9 Mio ekstra Para. Kullanirdin o nu
Musap hala anlamış değilsin sneijder 2 yıldır eli belinde oynuyordu. Kabul edemediğiniz şey adam bitti bitti. Aynı selçuk gibi tamam mı kardeş. Bonservisi elinde çok yetenekli bir adam bıtik olmasa nice değil milan a a.madrid e filan giderdi değil mi kardeş??

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdide persembe gece gelir diyorlar ama hala ilk macda yerini alor diyorlar. Nasil olacak onu merak ediyorm.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bein sivamis. Dün haber girip elde patlayınca. Bein sport unda a sporun da. Feghulinin de aymuno quantum

Lenovo K33a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acil adama traoreye salça olmak zorundayiz. İngiltere'den gelecekse adama gelsin

Musap hala anlamış değilsin sneijder 2 yıldır eli belinde oynuyordu. Kabul edemediğiniz şey adam bitti bitti. Aynı selçuk gibi tamam mı kardeş. Bonservisi elinde çok yetenekli bir adam bıtik olmasa nice değil milan a a.madrid e filan giderdi değil mi kardeş??

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla malesef bu hususta hakli

sneijder i gonderebilirsin , bunu benden cok soyleyen isteyen yoktu herhalde

fakat bu sartlarda belhanda alinip da hesabima gore 100 milyon TL lik risk alindiysa , ben sneijder in son 4,5 milyon euro sunu oder belhandayi hic almazdim

ideali sneijder i gonderip belhandayi da almamakti ama illa biri olacaktiysa da suanki yapilan en yanlis olan

sen sneijder le yaptigin (ki o sacma rakamli uzatmayi da dursun yapti) sozlesmeye sadik kal , gelecek sezon basinda bul kendine eger firsat cikarsa

ya da gonder takimi karistiriyorsa veya gitmek istiyorsa , ama boyle bir para gomme belhandaya

bu mevzuda alintiladiginiz kisi hakli gorunuyor

fakat bu sartlarda belhanda alinip da hesabima gore 100 milyon TL lik risk alindiysa , ben sneijder in son 4,5 milyon euro sunu oder belhandayi hic almazdim

ideali sneijder i gonderip belhandayi da almamakti ama illa biri olacaktiysa da suanki yapilan en yanlis olan

sen sneijder le yaptigin (ki o sacma rakamli uzatmayi da dursun yapti) sozlesmeye sadik kal , gelecek sezon basinda bul kendine eger firsat cikarsa

ya da gonder takimi karistiriyorsa veya gitmek istiyorsa , ama boyle bir para gomme belhandaya

Beynin biraz yavaş çalışıyor bizim ilk gün koyduğumuz teşhisi 20 gün sonra koyuyorsun ama önemli olan doğru olanı bulmak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda alindigi gun rakamlari gordugumde yazdim bunlari. Sneijderin gitmesini istemek yerine boyle israf yapilmasini desteklemek degildir

Gelmeyecekse artık açıklamaları ve alternatiflere yönelmeleri lazım. Gelecekse de ne gerekiyorsa yapılsın ve ilk uçakla getirilsin.

Lan Arap... Ne kıymetliymişsin.

Senden akıllıca bir yorum görmek şaşırttı.
Sneijder'den de bir özür dilersin artık. Ayrıldıktan 2 saat sonra "Hala adamakıllı bir kulüp bulamadı ZaaAaaaaA :xD" yapıyordun. Türkiye liginden daha iyi bir lige, iyi bir hocası olan şampiyonlar liginde oynama ihtimali olan bir takıma gitti. Dediğin gibi boşta kalmadı yani.

Geri
Üst Alt