- 14 Haziran 2009
- 29.658
- 14.480
- 2.868
Bu adam gelmeyecek sanırım. Gelecek olsa çoktan gelmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap hala anlamış değilsin sneijder 2 yıldır eli belinde oynuyordu. Kabul edemediğiniz şey adam bitti bitti. Aynı selçuk gibi tamam mı kardeş. Bonservisi elinde çok yetenekli bir adam bıtik olmasa nice değil milan a a.madrid e filan giderdi değil mi kardeş??Belhanda alma Sneijder tut
Al sana kafadan 9 Mio ekstra Para. Kullanirdin o nu
Musap hala anlamış değilsin sneijder 2 yıldır eli belinde oynuyordu. Kabul edemediğiniz şey adam bitti bitti. Aynı selçuk gibi tamam mı kardeş. Bonservisi elinde çok yetenekli bir adam bıtik olmasa nice değil milan a a.madrid e filan giderdi değil mi kardeş??
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla malesef bu hususta hakli
sneijder i gonderebilirsin , bunu benden cok soyleyen isteyen yoktu herhalde
fakat bu sartlarda belhanda alinip da hesabima gore 100 milyon TL lik risk alindiysa , ben sneijder in son 4,5 milyon euro sunu oder belhandayi hic almazdim
ideali sneijder i gonderip belhandayi da almamakti ama illa biri olacaktiysa da suanki yapilan en yanlis olan
sen sneijder le yaptigin (ki o sacma rakamli uzatmayi da dursun yapti) sozlesmeye sadik kal , gelecek sezon basinda bul kendine eger firsat cikarsa
ya da gonder takimi karistiriyorsa veya gitmek istiyorsa , ama boyle bir para gomme belhandaya
bu mevzuda alintiladiginiz kisi hakli gorunuyor

Valla malesef bu hususta hakli
sneijder i gonderebilirsin , bunu benden cok soyleyen isteyen yoktu herhalde
fakat bu sartlarda belhanda alinip da hesabima gore 100 milyon TL lik risk alindiysa , ben sneijder in son 4,5 milyon euro sunu oder belhandayi hic almazdim
ideali sneijder i gonderip belhandayi da almamakti ama illa biri olacaktiysa da suanki yapilan en yanlis olan
sen sneijder le yaptigin (ki o sacma rakamli uzatmayi da dursun yapti) sozlesmeye sadik kal , gelecek sezon basinda bul kendine eger firsat cikarsa
ya da gonder takimi karistiriyorsa veya gitmek istiyorsa , ama boyle bir para gomme belhandaya
bu mevzuda alintiladiginiz kisi hakli gorunuyor