Feghouli: "Yöneticilerimiz çok iyi transferler yaparlarsa, seneye Avrupa’da da çok iyi yerlere gelebiliriz"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
"Daha önce hiç röveşata golü atmamıştım. Bunu şampiyonluk maçında atmak çok önemliydi." #Feghouli

Feghouli: "Benim için muhteşem bir sezondu çünkü hem Türkiye Kupası’nı hem Süper Lig’i kazandık. Sene başındaki hedeflerim arasında bu vardı ama ligin bütününe baktığınız zaman, ilk başta oynamıyordum. Mental olarak kendimi bırakmadım, kendimi hazırladım, daha fazla çalıştım."

Feghouli: "İkinci yarı, tam tersine iyi geçti benim için. Rize’ye karşı, Akhisar’a karşı, Başakşehir’e karşı birer golüm var. Genel olarak sezonun muhteşem geçtiğini söyleyebiliriz. Ancak, bu sadece benim başarım değil, takım olarak elde ettiğimiz bir başarı."

Feghouli: "Galatasaray’a geldiğimde, büyük bir takım olduğunu, büyük bir hikayesi olduğunu biliyordum. İspanya’da 6 sene oynadım ancak orada Barcelona ve Real Madrid var. Onlardan dolayı, kupaları alamıyorsunuz. Kariyerimde tek eksik kupalardı."

Feghouli: "Benim de Fatih Hoca gibi Avrupa’da kupa kazanma isteğim var. Bu kadar muhteşem bir taraftarınız olduğu zaman, Avrupa’da yenemeyeceğiniz takım da yok. Yöneticilerimiz çok iyi transferler yaparlarsa, seneye Avrupa’da da çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum."

Feghouli: "Psikolojik olarak zor bir sezondu. Kendi adıma da zor bir sezon olduğunu söyleyebilirim. 8 puanlık farka bakmaktan çok, her seferinde maçlara konsantre oldum. Kendi evimizde herkesi yenebileceğimizi biliyordum. Başakşehir’i de yeneceğimizi biliyordum."

'Daha önce sol ayağının bu kadar iyi olduğunu biliyor muydun?' sorusuna Feghouli: "Futbola başladığımda, ağabeyim bana her gün ‘Sol ayak, sağ ayak, sol ayak, sağ ayak’ derdi. Çünkü, Zidane da böyle oynuyordu. Bunun üzerine de çalıştım. Valencia’da da birçok gol attım bu şekilde."

Hangi şampiyonluk daha zordu?' sorusuna Feghouli: "Geçen sene 3,5 ay boyunca süren bir sakatlığım vardı. Dolayısıyla biraz zorlanıyordum. Ancak bu sene psikolojik olarak daha fazla baskı vardı. O yüzden bu sezonun daha zor olduğunu söyleyebilirim."

#DeMarkeÖzel

Liderlik edeceksen bunu da soyleyeceksin, agirligin olacak yani

Feg egilin dese butun takim egilmeli, olay budur

Anlaşılacağı üzere Feghouli seneye de takımda.

Belhandanın da benzer açıklamaları vardı. Bu iki oyuncu üzerinden konuşacak olursak, bu sene takımda ciddi değişimler beklemek yanlış olur.

Anladığım kadarıyla fatih hoca bu sene takımı bozmadan lig şampiyonluğunu kovalamak ve şampiyonluk rekorunu genişletmek derdinde..

Zaten maceraya aramaya da gerek yok.

Falcao, Babel, töre, şener gibi serbest oyuncu kovalanma sebebi de bütçeyi kullanmadan, takımda alternatif yaratma gayreti olduğu anlaşılıyor.

falcao alınır ve diagne satılırsa iki orta saha ile bu işi kıvırırız.

Uzun lafin kisasi, Diagneye pas atmaktan biktim. Önüme adam gibi bir oyuncu koyun. Kazmalarla oynanmaz bu oyun demek istemis olabilir

Anlaşılacağı üzere Feghouli seneye de takımda.

Belhandanın da benzer açıklamaları vardı. Bu iki oyuncu üzerinden konuşacak olursak, bu sene takımda ciddi değişimler beklemek yanlış olur.

Anladığım kadarıyla fatih hoca bu sene takımı bozmadan lig şampiyonluğunu kovalamak ve şampiyonluk rekorunu genişletmek derdinde..

Zaten maceraya aramaya da gerek yok.

Falcao, Babel, töre, şener gibi serbest oyuncu kovalanma sebebi de bütçeyi kullanmadan, takımda alternatif yaratma gayreti olduğu anlaşılıyor.

falcao alınır ve diagne satılırsa iki orta saha ile bu işi kıvırırız.
Zannetmiyorum.. Sezon boyunca bunun tam tersini defalarca soyledi.

Bunun anlamı "takım arkadaşlarımı beğenmiyorum."

Futbolcular böyle söyleşiler vermemeli bana kalırsa. Sanırım ilk defa bu tip açıklama gördüm.
Ilk defa derken bizim takimda mi? Yoksa Avrupa'nin buyuk takimlarinda her sene bu tarz aciklamalari rast gelirim, oyle abartilcak bir sey degil sonucta bir oyuncu takimin onemli oyunculardan biriyse ve hedefleri varsa bunu acik bir dille bu sekilde soylemesi gayet normal.

Lig devaminda, kaybedilmis bir mac sonrasi, hocanin sanki aciklamalari vardi: takimi revize edecegiz. Sene sonunu bekleyin vs. diye. Oyle birsey hatırlıyorum sanki
Oyle zaten, hatta bunu 1 kere degil sezon boyunca 2-3 defa acikladi.

Futbolcular böyle söyleşiler vermemeli bana kalırsa. Sanırım ilk defa bu tip açıklama gördüm.
alakası yok , adam açıkça avrupa'da başarı istiyorsak daha iyi bir kadroya sahip olmamız gerekir demiş , polyannacılık yapmamış.Bu da takımda kalabileceğini gösteriyor , hala başarı peşinde adam .

Yoo normal bir açıklama, ne sanıyordunuz böyle oyuncuların yerel lig ile yetineceğini mi? Yahu hocamız bile bir çoğunuz gibi düşünmüyor, yerel ligi sadece bir araç olarak görüyor.

Bildigin Cimbomun oglu olmus bu herif. Helal olsun. Yöneticilere diagne gibi mal transferler yapmayin demis

Hayret bana mobbing uyguluyorlar dememis

Fizik ve mental olarak hazirlanmam, calismam gerekiyordu demis

Cok enteresan. Buna cevap ne olacak acaba

Geri
Üst Alt