- 20 Haziran 2011
- 57.693
- 63.042
- 4.533
15 milyon euro veren varsa hemen satılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Hamza yav zaten şampiyon olmuşuz çıkıp öyle şeyler söyleyecekti. Belki de en akıllı oyuncumuz böyle bir aptallık yapacak çıkıp da.Hayret bana mobbing uyguluyorlar dememis
Fizik ve mental olarak hazirlanmam, calismam gerekiyordu demis
Cok enteresan. Buna cevap ne olacak acaba
Hayret bana mobbing uyguluyorlar dememis
Evet Hamza yav zaten şampiyon olmuşuz çıkıp öyle şeyler söyleyecekti. Belki de en akıllı oyuncumuz böyle bir aptallık yapacak çıkıp da.
Hamza, tamam burada bazı arkadaşları anlıyorum da bari sen yapma yav. Düzeltiyorum akıllı olan hiç bir oyuncu, ne yaşandı ise yaşandı, şampiyon olduktan ve bunda kilit rol oynadıktan sonra çıkıp böyle bir açıklama yapmaz.Taraftar diyorsa onun da kurban olarak konusmaya hakki vardi
Forvet,sol açık,Bir orta saha,Bir tane daha açık oyuncusu. bunlar kesin gelecek zaten .belhanda ile fegh kalsa bileAnlaşılacağı üzere Feghouli seneye de takımda.
Belhandanın da benzer açıklamaları vardı. Bu iki oyuncu üzerinden konuşacak olursak, bu sene takımda ciddi değişimler beklemek yanlış olur.
Anladığım kadarıyla fatih hoca bu sene takımı bozmadan lig şampiyonluğunu kovalamak ve şampiyonluk rekorunu genişletmek derdinde..
Zaten maceraya aramaya da gerek yok.
Falcao, Babel, töre, şener gibi serbest oyuncu kovalanma sebebi de bütçeyi kullanmadan, takımda alternatif yaratma gayreti olduğu anlaşılıyor.
falcao alınır ve diagne satılırsa iki orta saha ile bu işi kıvırırız.
Harz Göztepenin ligde kalması ile ilgili fikirlerin nedir?Taraftar diyorsa onun da kurban olarak konusmaya hakki vardi
Harz Göztepenin ligde kalması ile ilgili fikirlerin nedir?
Bunun anlamı "takım arkadaşlarımı beğenmiyorum."
Futbolcular böyle söyleşiler vermemeli bana kalırsa. Sanırım ilk defa bu tip açıklama gördüm.