Feghouli'nin Suçu ne?

Emre Ceylan

Parçalı Üye
Bu adam Arabistan gibi bir ülkede futbol oynamak istemedi diye neden oynatılmıyor ?

Oynadığı son Akhisar maçında bence takımın en iyisi olmasına rağmen o zamandan beri top oynatılmıyor bu adam.. Şüphesiz takımın en kaliteli oyuncusu. Neden günah keçisi oldu ?
Geçen yıl ölüsü bile takıma asist ve gol anlamında önemli katkıda bulundu. Bu adam kampın yıldızı değil miydi ? Fazla kilolarından kurtulmuş diye sevinmedik mi ? Neden başarıyı cezalandırmak gibi bir huyumuz var. Takımı şampiyon yapmış bu adamları neden yerin dibine sokuyoruz ?

Neyse milli aradan sonra kesinlikle takıma kazandırılmalı ve 11 şu şekilde olmalıdır.

=============Muslera===========
Mariano===Maicon===Serdar==Nagatomo
========Fernando===Ndiaye========
Feghouli=========Emre=========Garry
=============Muğdat============

Muğdat için parantez açmak istiyorum. Belki yeterli bir oyuncu olmayabilir ama sonuna kadar zorlayacağına eminim. Bence bu şansı hak ediyor.

yahu oynayınca çok mu iyi oynuyor ben fegulinin kesilmesini anlıyorum çünkü gerçektende verimli değil kafamın basmadığı nokta belhanda ondanda beter neden aynı muameleyi oda görmüyor?

13 mılyon teklıf gelmıs adam gıtmek ıstemeyınce HOOP mobbing adam ona ragmen gıtmedı ocak ayında yollanır oynatılmazsa

Bence de tekrar girmeli takıma.

Ama oynayınca çok da büyük fark yaratacağını zannetmiyorum. Hatta destekleyen taraftarımıza hayal kırıklığı yaşatması da muhtemel. Fakat böylesine kontratı olan ve az çok bir klası olan adamı da silmemek lazım. Hoca inat etmemeli.

Zaten yerine Sinan gibi yetersiz birisi oynuyor. Feg'in oynamasından zarar gelmez. Kötü oynarsa yerine oynadığı adam da kötü oynuyordu der geçeriz.

Evet Feghouli gitmeli ve Belhanda kalmalı. ;)

Peki 13 milyona gitmeyip daha iyi bir yerde bir amaç uğruna oynamak eleştirilmeli mi yoksa hak verilip saygı mı duyulmalıdır ?

Peki 13 milyona gitmeyip daha iyi bir yerde bir amaç uğruna oynamak eleştirilmeli mi yoksa hak verilip saygı mı duyulmalıdır ?

Bilmem artık onu hocaya soracagız. Ama buyuk ıhtımal yenı gunah kecisi belhanda. Yani feguli haftaya döner

Bu adami getirmek icin yonetim ve taraftar 3 ay ugrasti. Sonra bize transfer lazim diye gondermeye calis. Peki kendinizi adamin yerine koyun, aldigi teklifler daha alt bir ligden ve kendi hedeflerinden uzak.
Onu kenera cekip ile cezalandirmakmi mantikli yada oynatip degerini yuksetip Avrupada baska takimami satmak.

Zorla gelmedi bu adam, burda suclu biri varsa oda bu adami getirenlerdir.

Lobisinin olmaması olsa Fatmagül'ün Suçu Ne gibi başlık açılamazdı...Bak hala buraka, selçuka, ardaya laf edebiliyor muyuz?

false9 herkes tweetlerde falan henry diyor ama bence fegh daha uygun. henry kanattan alıp gidecek oyuncu belçikada birkaç maç santrafor oynadı diye özellikleri false9 için uygun olmuyor. false9 için iyi top tekniği gerekiyor o da feghouli de var bobby nasıl oynuyo bakın lpoolda onu fegh mi iyi yapabilir henry mi kıyaslarsak cevap gayet acık

false9 herkes tweetlerde falan henry diyor ama bence fegh daha uygun. henry kanattan alıp gidecek oyuncu belçikada birkaç maç santrafor oynadı diye özellikleri false9 için uygun olmuyor. false9 için iyi top tekniği gerekiyor o da feghouli de var bobby nasıl oynuyo bakın lpoolda onu fegh mi iyi yapabilir henry mi kıyaslarsak cevap gayet acık
Kaliteli bir post

Feghouli çok iyi bi performans sergilemeyebilir ama şöyle bi durum var.Mariano'nun performansını yukarı çıkarıyo oynadığı zamanlarda ve dar alanda iyi paslaşma sağlıyoduk geçen sene özellikle 2.yarıdaki maçlarda bu şekilde çok gol attık.Çözüm olur mu bilemiyorum ancak rakibin bize önde baskı yaptığı zamanlarda Mariano üzerinden oyun kurma olayına tekrar dönebiliriz Feghouli'yi ilk 11'e aldığımız zaman.10 numara pozisyonunda oynarsa da Belhanda gereksizinden daha iyi oynayacağını gösterdi zaten Akhisar maçında son yarım saat.

Feghouli nin suçu Belhanda gibi kazmanın teki olamaması.

sent via GSC

Bence de tekrar girmeli takıma.

Ama oynayınca çok da büyük fark yaratacağını zannetmiyorum. Hatta destekleyen taraftarımıza hayal kırıklığı yaşatması da muhtemel. Fakat böylesine kontratı olan ve az çok bir klası olan adamı da silmemek lazım. Hoca inat etmemeli.

Zaten yerine Sinan gibi yetersiz birisi oynuyor. Feg'in oynamasından zarar gelmez. Kötü oynarsa yerine oynadığı adam da kötü oynuyordu der geçeriz.

Valla girer girmez farkini belli ettird

Valla girer girmez farkini belli ettird

En azindan topa basip top sakliyor. Hoca yavas diye beğenmiyor büyük ihtimal ama yapacak bise yok hizli olsa zaten bizde olmazdi. Artik forvetimiz yok her ihtimali denemek lazim

İyi değil, verimli oynamıyor. Ama Belhanda bu kadar şans bulurken bunun 1 dakika bile oynamaması ilginç.

Geri
Üst Alt