Feghouli’ye Rekor Teklif!

Sonra patlamayalım da

O risk hep var, bu isler boyle zaten. Satin alirken riski yayacaksin biraz da.

Soyle dusun, diyelim hicbirini satmadik, seneye bu kadroyla rahat gececek mi? Gecse ve rahat sampiyon olsak bile herkes bir yil yaslandigi icin alacagimiz bonservis dusmeyecek mi? Hadi bir sene daha devam dedik 2021'i de gorduk, o noktada bu topcular bizi goturuyor olacak mi? Goturmediklerinde duzgun bonservis kazandiramayacaklar, 2021 yazi dogru duzgun adam alamayacagiz bu sefer, keza FFP hala devam ediyor olacak.

Anlayacagin o ki topcularin cope donusmesini beklemeden patir kutur cakmak lazim saga sola. Ara sira yaptigin yatirim patlar onun garantisi yoktur ama satmazsan carki hic donduremeyecegin kesindir. FFP anlasmasi olmasa emeklilige kadar kalmasi dusunulur emekli olunca da harcar bonservisi alirsin yenisini. Ama biz su onumuzdeki 3 sene bunu yapamayacagiz.

wesley sneijder gönderilirken de bazilari böyle endise ediyordu

ama ondan sonra 2 kere sampiyon olduk

yani bazen de o kadar endise etmemek lazim

x oyuncu satilir, y oyuncu alinir

Bence pek yeri dolmadı ofansif olarak ama defansif olarak daha iyi Bel.

7 8 oyuncunun değişmesi biraz riskli geliyor bana yoksa Feg için demiyorum.

Hatem ben arfa yerini doldurur ve üstelik bonservisi yok.

16 milyon büyük para ki maaşı da az değil sonuçta.

Rennes takımında bu sezon hiçte fena oynamamış ben arfa. 7 gol 2 asisti olmuş.

Tek mankosu yaşı 32 olmuş olması ama bonservisi bedava işte.

Su son haftalardaki performansi ile 20 eder. 15 ilk teklif ise 20 ye biter bu is

Yerini doldurabilecek en iyi oyuncu Brahimi'dir. Ben Arfa falan geçti yaşı artık. Brahimi aynı şekilde Feg gibi coşup Araplara kitleyebileceğimiz bri oyuncu

hahahah döööön dööön fistanlı ümmet senin kadar dönmedi :D

ulan arap piyasa cetveli atıyorsun sonra musayla kıyasladım diye dönüyorsun. biz sana niye kıyaslıyorsun diye kızmıyoruz. 20 etmez şu bu oranın en fazla para verilmiş oyuncusu şu bu diyorsun. kamil herif nasıl biz daha önce max 8 verirken bir anda 12 verip brumayı alıyorsak bu da onun gibi ederi olan oyuncu olursa pazarığı yapılır alınır ama yoook muhalefet olacaksın ya 20 itmiz fighili çinki iriplik i kidir binsirvis virmiyir. daha 25 e giden adamın varlığından haberin yok boş yapıyorsun.

Illa beni yerin dibine sok diye kasiniyorsun.

Piyasa cetvelini attigim mesaj diyor ki "16m'ye satarsak kaziklanmis oluruz satmayi ogrenmek demek maksimum parayi almaktir o da Feghouli icin 20m'dir"

Ben de dedim ki o isler kolay degil, bu adamlar o kadar para harcayan adamlar degiller, bak Transfermarkt diyor ki 16.5m Ahmed Musa (gecen yil gerceklesmis) rekor transferi ligin. Bu Ahmed Musa ki transferi gerceklestigi donem piyasa degeri 15m gorunuyor, yasi 3 yas daha genc ve dunyanin en prestijli turnuvasi olan Dunya Kupasi'nda cok iyi oynamis. Bir onceki transferini 19.5m'ye yapmis, yani boyle paralar odenmis kendisine.

Donup Feghouli'ye bakarsak 3 yas daha yasli, uzun suredir herhangi bir prestijli turnuvada bir sey yapip dunyanin gozu onune gelmemis, Galatasaray'da gecirdigi 2 yilda aslinda sadece son 6 ayini superstar gibi oynamis, piyasa degeri 5m gorunen, kendisine son verilen bonservis 4.25m olan bir futbolcu. Ayrica vergisiz 4.5m gibi bir kazanci var, 3 sene daha da kazanacak bu parayi.

Hal boyle olunca Musa'ya verdikleri bonservisi Feghouli'ye vermeleri basli basina yeterlidir, 20m olmaz demek istedim. Artik anlamissindir herhalde.

Bu arada bak nobet acildi gozum uzerinde yalan duyum atma yine.

Gitme.ulan gitme bu soso 3 4 sene daha show yapar kesinlikle gitmemeli yerine alinicak adam her zaman %50 risk dir. Bu ulke ne futbolcular gordu tutmadi.

Illa beni yerin dibine sok diye kasiniyorsun.

Piyasa cetvelini attigim mesaj diyor ki "16m'ye satarsak kaziklanmis oluruz satmayi ogrenmek demek maksimum parayi almaktir o da Feghouli icin 20m'dir"

Ben de dedim ki o isler kolay degil, bu adamlar o kadar para harcayan adamlar degiller, bak Transfermarkt diyor ki 16.5m Ahmed Musa (gecen yil gerceklesmis) rekor transferi ligin. Bu Ahmed Musa ki transferi gerceklestigi donem piyasa degeri 15m gorunuyor, yasi 3 yas daha genc ve dunyanin en prestijli turnuvasi olan Dunya Kupasi'nda cok iyi oynamis. Bir onceki transferini 19.5m'ye yapmis, yani boyle paralar odenmis kendisine.

Donup Feghouli'ye bakarsak 3 yas daha yasli, uzun suredir herhangi bir prestijli turnuvada bir sey yapip dunyanin gozu onune gelmemis, Galatasaray'da gecirdigi 2 yilda aslinda sadece son 6 ayini superstar gibi oynamis, piyasa degeri 5m gorunen, kendisine son verilen bonservis 4.25m olan bir futbolcu. Ayrica vergisiz 4.5m gibi bir kazanci var, 3 sene daha da kazanacak bu parayi.

Hal boyle olunca Musa'ya verdikleri bonservisi Feghouli'ye vermeleri basli basina yeterlidir, 20m olmaz demek istedim. Artik anlamissindir herhalde.

Bu arada bak nobet acildi gozum uzerinde yalan duyum atma yine.

Yav kırık mısın oğlum sen? 15 dakika önce 20 etmez yazan sensin şimdi gelmiş maksimum 20'dir diye saçmalıyorsun.

Cevap vermiyorum sana git iftarını aç oksijen gitsin beynine az.

Diagne&Belhanda ve Soso OUT 40 mil.€
Batshuayi&Teixeira ve Visca IN

Bak o kadar satilsinlar istegimi dile getiriyorum. Sag tarafta Feghouli'yi satip Visca'yi getirmenin, ortada Belhanda'yi satip Teixeira'yi getirmenin bence cok bir mantigi yoktur. Visca ve Teixeira 30'a merdiven dayamis herifler. Visca icin 8-10m, Teixeira icin Cinliler ne kadara razi olursa ki o da en az 10m bonservis gerekecek. Visca 3m'den ucuza, Cin'den gelen bir yildiz 4-5m'den ucuza oynamayacak. O zaman ne anladik biz bu satislardan?

Batshuayi muthis olur :asd: ona da para yetmez. Helalinden 25m gerekir ki iyimser yazdim onu da

7 8 oyuncunun değişmesi biraz riskli geliyor bana yoksa Feg için demiyorum.

Evet bu cidden cok tehlikeli ama o konuda ben oturmus bir sablon zaten yok diye rahatim. Bir de Feghouli'nin oynamaya alistigi iki isim Belhanda - Mariano muhtemelen seneye kadroda olmayacaklar.

20 milyona satalim. belhanda 12-15 diagne 15-20 falan bu fiyatlara giderse epey iyi kadro kurulur. yenilenmemiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt