Feghouli'ye Skandal Ceza!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
[FONT=&quot]PFDK, Feghouli'ye 3 maç ceza verdi, Ndiaye'nin hareketinde ise ceza tayinine yer olmadığı kararı verildi![/FONT]

3 mac agir olmus en fazla 2 olmaliydi. bence 1 mac yeterdi.

direk kirmiziya en az 2 mac mi veriliyodu yav? süpheye düstüm

Son düzenleme:
Siz şerefsiz bile değilsiniz, sizi görünce midem bulanıyor adi hırsız karaktersizler

:red: olcay karaktersizi de 3 maç almış federasyon iyice yürek yedi.

Çok büyük şerefsizlik. Kulüp olarak bu kadar sessiz kalırsan olacağı buydu.

ödleri kopuyor ödleri, Galatasaray şampiyon olacak diye.

Zaten 3 maç vermekteki amaç 2'ye düşürüp Başakşehir maçında oynamamasını sağlamaktı. 2 maç verselerdi orada oynayacaktı indirimle, o yüzden böyle bir şey yapmış orman çocukları.

Dursun'un yalakalığının ne halta yaradığını harbiden çözebilmiş değilim.Adam etkisiz eleman resmen,ciddiye alan yok herifi.

Ulan adam itmenin cezası 3 maç mı adi herifler

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caneri indirirlerse mecbur bunlarıda indiricekler bakalım federasyon kurulları şimdi ne bik yiğecek!

Çıkın lan TFF açık açık tehdit etmeyen yönetim benim gözümde haindir. Senin oyuncuna yerde iken tekme atmışlar. Yetmemiş eğilip yerdeki adamı silkelemeye çalışmış adi şerefsiz Olcay. Sonra takım arkadaşını savunmak isteyen oyuncun o tahrikçi şerefsizi itince 3 maç ceza. Bunun adı şerefsizliktir!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevk maddesindeki eylemin alt limiti zaten 3 idi , yazmistim 3 alacagini , duserse tahkimde duser

pfdk nin daha az vermesi hukuk kurulunun sevk maddesi sebebiyle mumkun degildi

+ direk kırmızı 2 maç bu 3ün içinde dimi?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt