- 15 Eylül 2009
- 65.190
- 11.656
- 2.993
kemirbay yerine cok rahat oynardi daha
en azindan malca goller yedirmezdi bize
en azindan malca goller yedirmezdi bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi gs ve cumhuriyet tarihinde gelmiş en komplike orta saha oyuncusudurnedense 2011 dönemi itibariyle kazanılan başarılar ağırlık olarak meloya yükleniliyor.
melo başarılıydı ama "eksiklikleri" olan bir orta saha idi.
Maalesef eksikleri vardi baski aninda top cikartmakta oldum olasi zorlanirdi. Hele ki selcuk musait degilse en geriye dönmekten geri durmazdi.kendisi gs ve cumhuriyet tarihinde gelmiş en komplike orta saha oyuncusudur
maalesef katılmıyorum , kendisi o derece güzel top çıkarırdı ki güzel ve zarif bir kıza dokunur gibi hissettirirdi her daimMaalesef eksikleri vardi baski aninda top cikartmakta oldum olasi zorlanirdi. Hele ki selcuk musait degilse en geriye dönmekten geri durmazdi.
Baski olmadiginda evet haklisin hocam.maalesef katılmıyorum , kendisi o derece güzel top çıkarırdı ki güzel ve zarif bir kıza dokunur gibi hissettirirdi her daim
attığı çapraz uzun pasları atabilen yok 10 yıldır, ne selçuk'u reisBaski olmadiginda evet haklisin hocam.