# Felix Magath

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Kendisini tanıtmama gerek yok sanırım bizim takımı adam edicek bi adam bence , başarıları ve başarısızlıkları ortada .

Babası ABD askeri annesi Alman , satranç ustası. Alman ekolünün en okkalı hocalarından biri . Sayesinde gevşek düzensiz idmanların olmayacağından ve takım içindeki gevşeklerin ya kendini toplayacağından ya da postalanacağından kimsenin şüphesi yoktur şuan sanırım.

Basında adı çıkmaya başladı , kendisi de mali koşulları dert etmeden gelmek istiyormuş.

Allahin manyagi.

Adam teknik direktör vasfini birakip iyice futbolculara aci cektirmekten orgazm olan bir mazosiste dönüstü.

Allahin manyagi.

Adam teknik direktör vasfini birakip iyice futbolculara aci cektirmekten orgazm olan bir mazosiste dönüstü.

valla bizim takım bunu hakediyo , futbolcu olduklarını hatırlamaları lazım acı çekerek çok isterim ben.

Fulham i 3. lige düsürecekti neredeyse

valla bizim takım bunu hakediyo , futbolcu olduklarını hatırlamaları lazım acı çekerek çok isterim ben.

Isler iyi gitmedi mi iyice sapitan bir adam Magath. Prandelli azicik zorladi adamlari kampta neler yaptilar oynamadilar kosmadilar yolladilar herifi.

Buna da aynisini yaparlar.

Isler iyi gitmedi mi iyice sapitan bir adam Magath. Prandelli azicik zorladi adamlari kampta neler yaptilar oynamadilar kosmadilar yolladilar herifi.

Buna da aynisini yaparlar.

Valla artık yerli tayfaya göre hoca seçer olduk. Böyle sağlam okkalı yabancı birinin bunların çoğunu şutlaması lazım , Magathda başlarında gelir bence. Öteki türlü kim gelirse gelsin istedikleri zaman postalatırlar

Mancini güzel uğraşıyodu yerlilerle de işte bütçe yetmedi

223298d1329146686-die-w%C3%B6lfe-hunt-wolfsburg-story-magath.jpg

Uyguladığı antrenman programlarından bazıları;

Oliver Pocher beim Training von Wolfsburg - YouTube
VfL Wolfsburg Training - Der Hugel der Leiden 2 - Mi.31.8.11 - YouTube
VfL Wolfsburg - Felix Magath Zirkeltraining - YouTube

Tam bizim kalemimiz bence.

bir diger magath konusuna yazmistim. burayada birakalim bulunsun:

"normalde istemem ama biz normal bir takim degiliz.

hala akillanmadik ve sabriyle sozlesme yeniliyoruz. semih, balta, olcan, yasin, selcuk vs. filan hepsi takimda kalacaklar.

yani rezil bir kadro olacak yine. tembel gobekli ayrimci umursamaz bir suru les oyuncu.

bu yuzden gelsin anasini satayim magath. kan getirsin bu igrenc yerlilerden. sabri olcan o gobekle gelsin bakayim ne yapiyor magath. selcuk umursamadan oynasin yasin bilerek pas vermesin bak bakalim magath ne yapiyor.

dursun gitmeyecegi icin, duzgun kadro yapilmayacagi icin tek umudum boyle bir ruh hastasi. gelsin bu leslerin agzina s.csin. bizde en azindan bu pisliklerin kivranislarini keyifle izleriz bir baska boktan sezonda."

Allahin manyagi.

Adam gibi yönetim olsa keşke futbolculara acı çektirsin biraz oynamayana da bassınlar tekmeyi diyecemde yönetimi futbolcular kukla gibi kullanıyor.

gelsin yav tam deli işte
JAGvVq.jpg

sosyal-medyadaki-galatasaray-taraftari-7943609_861_m.jpg

Emre+Colak+Galatasaray+v+Trabzonspor+Turkish+lHw8vnynoBAl.jpg

en azından bu halde olmaz oyuncular

Bizim de ihtiyacımız olan tam anlamıyla bu değil mi zaten? :sarbi:

Bence efektif bir calistirma metodu degil. Resmen eziyet bu adamin yaptigi. Bu yüzden de manyagin teki diyorum ya.

Tabiki futbolculara bilakis de bizim futbolculara sert bir calisma programi uygulanmali ama bu adam isin bokunu cikariyor bildigin.

Vallah bizim takimin yarisi havasizliktan yarisi da bel sorunlarindan falan hastanelik olur :asd:

Adam gibi yönetim olsa keşke futbolculara acı çektirsin biraz oynamayana da bassınlar tekmeyi diyecemde yönetimi futbolcular kukla gibi kullanıyor.

Bence de siki bir calisma programi olusturulmali ama isin bu kadar da seyini cikarmaya gerek yok. Mesela Prandeli bile iyi calistiriyordu takimi, ama hem o herif bocaladi hem de takim kuyusunu kazdi adamin hoslarina gitmedigi icin.

Mutlaka sert ve zor antrenman metodlari uygulanmali ama bu herifin yaptigi iskence resmen.

Tutmaz bizde

Sabah 5'te antreman yaptiran bir hocayi yerliler bitirir

Geri
Üst Alt