Fenerbahçe 100M € Tazminat İstiyor!

Cevap: Fenerbahce 100M € Tazminat İstiyor!

Böyle utanmazlık görülmedi. Trabzon da Fener'e açsın 60 milyon manevi taminat.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam

daumla akrabalığı varmı ne içiyo bu arkadaş?

Aziz Yıldırım şike için yedirdiği paraları geri almak istiyor demekki.

Dupont fenerle falan hiç görüşmem olmadı.geçiniz.

Cevap: Fenerbahçe 100M € Tazminat İstiyor!

:asd: Dupont bekle yahu,hemen görüşmem olmadı demişsin,Aziz Yıldırım mektup yazdı,güvercinle gönderdi,haftaya ulaşır :asd:

Bir de Dupont dolandırsın da sizi, timsaha yatıp bekleyin bayıra karşı :D

fenerbahce-beni-hic-aramadi-ki_7437_b.jpg

Fenerbahçe beni hiç aramadı ki - TUĞBA TEKEREK - Istanbul - 27.08.2011

Fenerbahçe beni hiç aramadı ki

FENERBAHÇE’NİN, UEFA’nın men kararını CAS’a götürmek üzere anlaştığı iddia edilen ünlü Bosman davasının Belçikalı avukatı Jean Lois Dupont Taraf’a konuştu

Futbol camiasında heyecanla karşılanan, Fenerbahçe’nin ünlü avukat Jean Louis Dupont’la anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Sorularımızı yanıtlayan Dupont “Bu tarihe kadar, kulüp tarafından benimle iletişime geçilmedi” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) önceki gün aldığı, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayacağı yönündeki kararının ardından dün bazı gazetelerde, Bosman kararının mimarı olarak bilinen avukat Jean Louis Dupont’la anlaşma yapıldığı yönünde haberler çıktı. Haber Fotospor’un manşetinde “UEFA şimdi yandı” Habertürk’ün sürmanşetinde ise “Devler Ligi’ni oynatmam” başlığıyla verildi.

Haber: Fenerbahçe beni hiç aramadı ki - Taraf Gazetesi

:asd::asd:

Heryerleri sike adamlarin !

Geçen Ntvspor'da Fenerlinin birisi şöyle yazmış: "Peki bizim 250 milyon Euroluk kaybımızı kim karşılayacak?Şampiyonlar Ligi şampiyonluğundan gelecek paramız ve maç başı alacaklarımızı nasıl karşılayacaksınız?"

Kanım dondu.100 milyon Euro doğruysa insaflılarmış en azından.

Futbol Federasyonu'nun Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki 5894 sayılı yasa, "Tahkim Kurulu kendisine yapılan başvuruları kesin ve nihai olarak karara bağlar ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz

nerden alcaklar tazminatı hangi mahkemeye başvurucaklar

:asd:

Dupont mahkemeyi de kendi kuracakmış :D

Dupont denen mesur BOSMAN avukatiymis. Bunlar Avukatlarini secerken gecmisine de iyi bakiyorlar, Faik - RTE ve Dupont - BOSMAN. Ilginc

Geri
Üst Alt