Fenerbahçe 2 - Galatasaray 1 (06.05.2001)

emre şerefsizinin kacırdıgı gole bak

Bu maçı değil de 1 hafta sonra Ankaragücü'ne nasıl kaybetmişiz yav.O sezon normal averaj geçerliymiş bir de.Ankaragücü'nü yenseydik biz şampiyonduk.

Bu maçtan 19 mayıs 2007 gününde oynanan meşhur "Sulu Derbi" ye kadar Fb yönetimi türlü çirkeflikler yapmıştı.

Bu maçta deplasmana gelen 2500 civarı taraftarın oturduğu bölüme sidik torbaları ve gübre yumurtalar konulmuştu. Ne zaman ki sulu derbi oldu o zaman bu olaylar bitti.

O maç her ne kadar kötü anılsa da bu tip kötü olayların bitmesi için bir milattı. O maç adeta bir patlamaydı. Sesi olmasa bile şurada anlatıyor;

https://www.youtube.com/watch?v=XI6cC81YEFU

Bu maçı değil de 1 hafta sonra Ankaragücü'ne nasıl kaybetmişiz yav.O sezon normal averaj geçerliymiş bir de.Ankaragücü'nü yenseydik biz şampiyonduk.
emre&okan.
edit. sonra okan şerefsizdir diyince insanlar alınıyor.

Son düzenleme:
Yolda iken bu maçı radyodan dinlemiştim o yüzden çok hatırlamam.

Özete baktım da tek kale oynamışız resmen.

emre&okan.
edit. sonra okan şerefsizdir diyince insanlar alınıyor.

İkisinin de şerefsiz olduğuna katılıyorum da şu maç hakkında detayları 1 türlü öğrenemedim.Okan nasıl kırmızı kart gördü.Küfür mü?Ağır faul mü?2.sarı mı?Bir de karttan sonra sezonu kapatmak için hakeme saldırmış galiba.Detay hatırlıyor musun?

İkisinin de şerefsiz olduğuna katılıyorum da şu maç hakkında detayları 1 türlü öğrenemedim.Okan nasıl kırmızı kart gördü.Küfür mü?Ağır faul mü?2.sarı mı?Bir de karttan sonra sezonu kapatmak için hakeme saldırmış galiba.Detay hatırlıyor musun?

bunlar bi kaç ay evvel inter ile anlaşıyor sonrada ligde kendilerini kasmamaya başlıyorlar italya'ya sakat gitmemek için. bu maçtada hiç bişey oynamadıkları gibi okan ilk yarıda kendisini attırmak için herşeyi yapıyor sonra istediğide oluyor.atılıyor.yani kendi kendini attırıyor. kartı zaten sezonu kapamak için yedi daha fazla bişey yapmasına gerek yoktu.o yıla dair 2 saldırı olayı hatırlıyorum. 1.si emre ve okan madrid maçı devre arası jardeli dövmeye kalkmışlardı diğeride ya fener maçı sonrası ya da bu maç sonrası fatih akyel florya da fenerli taraftarı yumruklamıştı götünüz mü kalktı lan diye. işte o seneden sonra ikisi fenere gitti biri bjk ya gitti sonra yüzsüzce bize geri döndü vs.

A.gucu = şike = Ersun yanal = fb

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt