- 4 Ağustos 2009
- 91.053
- 72.495
- 5.358
Nunez geliyorEn Nesyri'nin yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nunez geliyorEn Nesyri'nin yerine
O da Jhon yerineNunez geliyor
Ya cidden forvet konusunda tıkandılar. Mhabirleri suspus fred ya da brown gidecek sol bekleri giderse son dakika Yusuf ve bir tane santrafor alıp açıklayacaklar bakalımFred’in ayrılmasıyla ilgili bir sıkıntı olduğu için şu anda forvet alamıyorlar. Eğer bu geceye kadar bu sorunu çözemezlerse forvetleri bu bebe ve Talisca olacak ki Talisca forvet oynadığında verimi düşüyor.
Yusuf için teklif reddedilmiş. 5 saat sonra transfer dönemi kapanıyor. Yakında anlarız nolacağını.Ya cidden forvet konusunda tıkandılar. Mhabirleri suspus fred ya da brown gidecek sol bekleri giderse son dakika Yusuf ve bir tane santrafor alıp açıklayacaklar bakalım
Ama şöyle de bir durum var
Bu da ülke gerçeği
Bizim ön libero fenerinde santrafor önceliği vardı şu dakika itibariyle iki takımda batırdı
Bu iki kulüp yarışıyor
Ligin kalitesizliğini siz düşünün
Temkinli olalım derim Göktuğcum. Su uyur bunlar uyumaz. Bir bakmışsın yarın yabancı sınırı 16'ya çıkarılmış ve bunlar santrafor almış. Ya da Archie falan dehleyebilirler son dk.Fred Erzurum karşısında ilk 11 başlıyor. Bu da demek oluyor ki Fred takımdan ayrılmayacak. Forvette bir tek bu bebe ve Talisca var. Talisca da santrfor pozisyonunda çok verimli değil.
Olabilir tabii. Şu anda belki de kapalı kapılar ardında federasyonda yalvarmalar başlamıştır.Temkinli olalım derim Göktuğcum. Su uyur bunlar uyumaz. Bir bakmışsın yarın yabancı sınırı 16'ya çıkarılmış ve bunlar santrafor almış. Ya da Archie falan dehleyebilirler son dk.
Bana şu çok olası geliyor:Olabilir tabii. Şu anda belki de kapalı kapılar ardında federasyonda yalvarmalar başlamıştır.
Ben herkes Fred’e odaklandığı için demiştim. Archie Brown da gidebilir tabii belli olmaz. Ana son saniyede forvet olarak kimi alabilirler ki artık?
Bu göz göre göre şike ama?Bana şu çok olası geliyor:
Fred'i ya da Archie'yi Başak'a ya da Bjk'ye kiralayıp (maaşını yine Fb ödeyecek), Başak'tan Shomurodov'u kiralamak/almak.
Bunu yapacaklar bence.
Evin şımarık çocuğuna her şey serbest.Bu göz göre göre şike ama?![]()
Valla bunların sessizliği bence çok şey anlatıyor. Maç sonrası bir şeyler dönecek gibi.Evin şımarık çocuğuna her şey serbest.
duran zenite gittiyse bitek bu mu var
bi forvet daha alırlar heralde