Haber Fenerbahçe, 22 Milyon Euro'ya Sidiki Chérif'i Transfer Etti

rhino pees GIF

Gömüldüğü kadar kötü topçu değil, fb gibi leş toksik bi ortamda açmaz ama doğru toprakta açacak bi profil bence

Adamlarin U takimi bile dünya sampiyonu olabilir yuh

Genc yaşta çapraz bag koparmış, haliyle atletizmi düşmüştür en önemlisi mevkisiz oyuncu tarzında + mağarası var belli = guzel kazik

Bu sidiki cherifte de ya gelmeden önce dediğim gibi 12 senelik karışık takıma geldiği için o baskıyı kaldıramadı yada sırf benim izlediğim 3-5 maçta oynamıştı ben yanlış görmüş oldum.Orada çünkü tekniği falan da vardı yani hem tren gibi gidiyordu hem yatırıp kaldırıyordu bunların balı sayesinde dedim bir ekitike,kolo hikayesi gibi bir şey belki çıkarırlar iyi para kaldırırlar ama çok şükür o hamle yüzünden de kırılma anlarında öldüler sürekli.Belki mallık yapmayıp wrexham'a gitse iyi futbolcu da olurdu ama bu mallara gelip 2-3 seneyi çöpe attı gibi

Çok tuhaf işler dönüyor böyle bir maliyetle bu çocuk akıl alır bi iş değil. Bizde de mesela Cuesta. Onun transferinin 2x katmerlisi bu paraları nasıl veriyorlar bir işler dönüyor bence kimse enayi değil. bizim bildiğimizi bu klüplerin yöneticileri de biliyor.

20m€+ bir bedelle alınması büyük skandal ancak 5m€ civarı bir bonservis ile rotasyon oyuncusu olarak denenebilecek birisi olabilirmiş. Hangi akılla bu bonservisi bu çocuğa verip de sezonun kalanında as forvetsiz devam etme kararı aldılar inanılır gibi değil. Gömüldüğü kadar kötü futbolcu değil, bazı özellikleriyle belirli bir potansiyel barındırıyor ancak bunu o camiada parlatması pek mümkün değil, mental olarak rezil bir camiada futbol oynayacak.

20m€+ bir bedelle alınması büyük skandal ancak 5m€ civarı bir bonservis ile rotasyon oyuncusu olarak denenebilecek birisi olabilirmiş. Hangi akılla bu bonservisi bu çocuğa verip de sezonun kalanında as forvetsiz devam etme kararı aldılar inanılır gibi değil. Gömüldüğü kadar kötü futbolcu değil, bazı özellikleriyle belirli bir potansiyel barındırıyor ancak bunu o camiada parlatması pek mümkün değil, mental olarak rezil bir camiada futbol oynayacak.
Futbol aklı bizde yok diyoruz bunlarda daha beter adamların stoperi yok, kanadı yok, forveti yok zar atıyorlar.

Onlar adına kış transfer dönemini bizim yönetim yapsa utanır da böyle bir süreç yaşatmazdı onlara. Şaka gibi bir camia
Kante 70 + Guendouzi 50 + Sidiki 30 şuraya 150 m euro para bağladılar.

Yalı çocuğu yokken bu ekonomiden çıkamazlar muhtemelen Asensio'yu satmak zorunda kalacaklar hatta belki diğer değerleri oyuncularıda gider.

3 santraforu yollayip bu mali almak buyuk is. Bir de ham diyorlar. Ne hami lan, dumduz kalas topcu. 25m'u guzel soktular Fener'e. Beter olun.

Üzerine düşülse maximum koca götlü lukaku çıkar bundan, oda evriminin en uç noktası, zor yani.

beyler bu adam kötü değil bu arada yaşına göre ben beğendim ilerde olur bundan ama fenerde olmaz tabi kurtulması lazım

Geri
Üst Alt