Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

Ulan biz zamanında ilgilenmemiş olsak hayatta akıllarına gelmeyecek oyuncu hâlâ aynı kafa devam ediyor
Abi böyle bakarsan bizim ilglenmediğimiz adam yokki.

Bir sağ bek alacak olsak 15 tane adama teklif yapıyoruz.

İyi transfer yaptılar, ciddi direnç arttırıcı olacaktır.

Saçını ilk kim çekecek bakalım ben Torreira diyorum

Ama dikkat edersen direk böyle gönül bağımız oluşan oyunculara saldırıyorlar
Yok ya sanmıyorum, Tedesco kendi oyununa uyacak bir adam istedi belli.

Öne 4 hücumcu atıp ortasahada iki dinamik adamla oynayacaklar, Fred gibi top tekniği olan birini istemediğinden bu tarz profile gitmeleri normal.

Adamın fiyatı 13ken almadık 30a veriliyorken hiç alamazdık zaten.

İyi oyuncu aldılar ayrıca Fener forması ile bam güm dalıp üstüne faul alabilir. Bence şu ana kadar aldıkları en iyi adam diyebilirim Asensio ile beraber.

Öne 4 hücumcu atıp ortasahada iki dinamik adamla oynayacaklar, Fred gibi top tekniği olan birini istemediğinden bu tarz profile gitmeleri normal.

Bize o fiyata bırakmazlardı ya . Biz isteyince 20 oluyor rakam

Keşke tedesco'yu kovsalarmış. Adam oyuncudan anlıyor..

Türkiye’de tutabilir de Avrupa’da işlemez bu sistem. Ancak ileri oyuncularının çok vefakâr olup sürekli topun arkasına geçmesi lazım

tedescoda ne istedigini bilmiyor önce teknik oyuncu baktılar hollandalı o iptal olunca tam tersi profile gittiler

Tencere kapak oldular. Tam hemde.

27+2 acikcasi cok fazla bir meblag avrupada tam tutunamamis adam icin. Parayla ikna etmisler (biz de oyle ikna ediyoruz zaten ayri)

bizene parasindan adamlar kaliteli topcu aliyor. bizim yonefim uyusun dursun

çok net iyi oyuncu. formasını giydiği 1. dakikadan itibaren katkı vermeye başlayacaktır. hem saha içi hem saha dışı, katkısı yüksek olacağı bariz. keşke o pembe göt hollandalı'yı alsalardı.

İsmail ve alvarezden ne farkı var bunun profil olarak

Tempolu ,agresif di pardon

fblilerin yarısı sövüyordu twitterda en son

İsmail ve alvarezden ne farkı var bunun profil olarak

Tempolu ,agresif di pardon

fblilerin yarısı sövüyordu twitterda en son
yav sergencim istediğin kadar böyle yaz. profil vs geçelim, adam çok net iyi oyuncu. ha çok ciddi ve anlamsız bir bütçe ayırdılar kendisine, orası doğru.

yav sergencim istediğin kadar böyle yaz. profil vs geçelim, adam çok net iyi oyuncu. ha çok ciddi ve anlamsız bir bütçe ayırdılar kendisine, orası doğru.
İyi oyuncu olması yanlış profil olduğu gerçeğini değiştirmiyor .profil nasıl önemli değil?İsmail ve alvarezle aynı stil.fbye ilaç olmaz bu adam.slimani ve ayew de iyi oyuncuydu oraya gelirsek.

Fbye lazım olan adam değil

Ne olacak tempolu agresif olunca fredin ilk sezon yaptığı işleri mi yapacak?

Fb defansi ve ortasahasi arası baglanti yok,pres yiyince sacmaliyo ve baskıda hata yapıyorlar

Bu adam topu alıp sırtı dönük oynamaz,oyun kurmaz

Fb zaten rastgele bi oyun oynuyo,sistem mistem hak getire

Geri
Üst Alt