Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

Bu nasıl paralar abi. Biz bunlar gibi yıllarca CL ye gidemesek, 500 topçu alıp alayından zarar etsek, şampiyonluk nedir bilmesek götümüz başımız dağılırdı adım gibi eminim. Bizim öyle zengin zümremiz de yok zırnık koklatacak.

O bölgede eksikleri yoktu ki. Oyun anlamında pekte bişey değişmemiş oldu. Ellerinde 4 tane 6 no oldu suan. Aşırı gereksiz transfer halen golculeri yok. Halen kanatları kötü. Stoperde tek adamın eline bakıyolar. Musaba yı saymıyorum bile onunda kerem ve neneden fazla fayda vereceğini düşünüyorum. Bence fener adına yine yanlış transfer açıkçası sevindim. Diğer eksiklerini gidermek varken bunu aldılar. Daha iyi oldu. Forvet ve stoper almazlarsa bence cok kötü bir transfer sezonu geçirmiş olacaklar. Şuana kadar kadrodakine eşdeğer adamlar aldılar sadece. Gerçi ligde maçları hakem, Var ve yayıncı kuruluş ile 14 kişi oynuyorlar orası ayrı transfere bile gerek yok aslında

Son düzenleme:
Bu nasıl paralar abi. Biz bunlar gibi yıllarca CL ye gidemesek, 500 topçu alıp alayından zarar etsek, şampiyonluk nedir bilmesek götümüz başımız dağılırdı adım gibi eminim. Bizim öyle zengin zümremiz de yok zırnık koklatacak.
Bizde de zenginler var ancak kulup kulturu boyle zenginleri one cikarmak istemiyor. Erden Timur'un biraz dislanmasi da bu yuzden olabilir. Aslina bakarsan bence parasindan cok, Galatasaray sevgisi ve vizyonundan korktular. Bir de en onemlisi Liseli degil kendisi.

Guendouzi'nin ülkemizde bu kadar popüler olması çok garibime gidiyor açıkçası. Ve doğrusunu söylemek gerekirse ne bizim ne de Fener'in ihtiyacı olan oyuncu profili kendisi.

Sanırım orta sınıf italyan kulübünde oynadığı için alınabilirliğinin yüksekliği, gençliğinde Arsenal'de yer alması, saçı imajı ve böyle biraz koşan basan oyun tarzından kaynaklı bu kadar sevildi bizde.

Çünkü gerçekten bu adama bu paraların verilmesinin bana göre bir manası yok.

Crespo'nun aynısını satın aldılar. 3-4 yıl önce almış olsalar iyi transfer derdim ancak şimdi çok lüzumsuz ve gereksiz pahalı bir transfer.

Eksik olmayan bölgeyi daha güclendirdiler, eksik olan yerleri doldurmazlarsa hic bir anlami olmayan transfer

Harcama limiti ne oldu arkadaş.
Oa 6 diğerine 30.
Sadece kiralık gönderip maaşın verdikleri heriflerin bu senki toplam ödemeleri 20 milyon euro.

Forvet: Osimhen-Icardi-Sane-Barış-Yunus-Ahmed vs En Nesyri-Duran-Kerem-Nene-Asensio-Musaba-Talisca

Orta alan: İlkay-Sara-Torreira-Lemina vs Fred- İsmail- Gouendouzi- Edson

Defans: Singo-Davinson-Sallai-Apo-Eren-Jakobs-Kaan-Kazımcan-Arda vs Skriniar- Semedo- Mert-Jayden-Brown- Levent-Yiğit Efe

neredeyse bizim kadar para harcadılar bu sezon ama hala arada ciddi kalite farkı var. Hadi orta sahası elle tutulur hale geldi bu haliyle defans hattı? Ne sağ beki düzgün, ne sol beki düzgün, sol stoper yok. Her şeyi geçtim forvet hattı kalite ve form durumu arasında dağlar kadar fark var. Talisca ve Asensio çık formda tek oyuncuları yok. Bizde de şu an formsuz hiçbir hücum oyuncusu yok. Sane, Barış vs arşa çıkmıŞ durumda. Forvet alacaklarına hala gereksiz harcama yapıyorlar. Fenerbahçe problemi kilidi açmak, fişi çekememek bu da hücum kalitesizliğinden geçiyor. Anadolu maçları için bu bonus kafaya 30 vermek ağır mallık. Derbileri kazandın zaten, seni bu sene 2. yapan anadolu maçları hücuma daha fazla kilit açan adam alınacağına Samsun’da bazen saç baş yolduran bazen sevindiren adama bel bağlanacak.

ligde 13. olan orta saha cicaldau taylan berkan buna tasma taktırıp gezdirmişlerdi. pva'nın karısı olarak bilinir. 5 milyonluk oyuncuya 30 milyon vermişler.

beğendiğim bir topçu olmamasına rağmen bizlik bir topçuydu, önde pres yapacak düşük seviye liglerde iş yapar, parasına gelecek olursak Lazio fena çakmış 10 m en fazla edecek topçu, hayırsız olsun fbye

Bu transferle ortasahada bizim kalitemize bir tık yaklaştılar ama hala gerideler. Bu kalitede en az 1 oyuncu daha lazım bunlara, edsonla izmaille falan olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt