Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

1767861636628.webp

Bu malı niye istedik anlamıyorum. Gereksiz topçunun tekiydi. 26 yaşında orta sıra İtalyan takımında oynayan vasat birisi.

Henüz 26 yaşında ve oldukça üst seviye bir adam. Normal şarltarda orta sahayı 4-5 sene sağlama aldılar bu transferle.

Bonservisi yüksek ama sonuç olarak sağlam transfer.

Henüz 26 yaşında ve oldukça üst seviye bir adam. Normal şarltarda orta sahayı 4-5 sene sağlama aldılar bu transferle.

Bonservisi yüksek ama sonuç olarak sağlam transfer.

Tavanı yüksek ama mevcut halinden emin değilim. Ya Torrik gibi parlar ya da düşer 2. sezon Fred gibi.

Fred gibi bana göre çok iyi bir 8 numara adamlarda vasatlaştı 2 senede

öyle veya böyle net bir isim orta sahada

bizim orta saha bomboş yönetim düşünsün

iyi topçu ama fener icin yanlıs oyuncu teknık oyuncu ararlarken birden takoz ama tempolu oyuncuya döndüler

Tavanı yüksek ama mevcut halinden emin değilim. Ya Torrik gibi parlar ya da düşer 2. sezon Fred gibi.

Fred gibi bana göre çok iyi bir 8 numara adamlarda vasatlaştı 2 senede
Fred iyi ama 32 yaşına geldi artık. Bu adam daha 26 yaşında.

maç 56 saat sonra. adam takımını, hocasını, tek bir takım arkadaşını bile tanımıyor. daha 16 saat önce 90 dk maç oynamış. bu herifin süper kupa maçına yetişme ihtimalini çok zor, haydi yetişse bile katkı verme ihtimalini çok düşük görüyorum.

Fred iyi ama 32 yaşına geldi artık. Bu adam daha 26 yaşında.
genduzini fredle alakası yok yalnız,amrabatın daha tempolu ve agresif hali
teknik oyun kurma gibi şeyler fred de var
genduzi adamı döverek topu çalar ama oyun kurulumu skor katkısı beklersen çok söversın

Bana göre Fb Fred özelliklerine sahip teknik bir oyuncu yada derin oyun kurucu bir oyuncu almalıydı eksikleri buydu. Onlar İsmail'i yükseltmiş gibi oldular. Guendozi 30 milyon edecek özellikleri olan birisi olmasa da iyi bir oyuncu bunun haricinde.

maç 56 saat sonra. adam takımını, hocasını, tek bir takım arkadaşını bile tanımıyor. daha 16 saat önce 90 dk maç oynamış. bu herifin süper kupa maçına yetişme ihtimalini çok zor, haydi yetişse bile katkı verme ihtimalini çok düşük görüyorum.
keşke 11 çıksa

Acun gibi yorum yapmayın yahu, o da elinde nesri var, ceko var, cenk var, osimheni alsak hangisi oynar diyordu. Karsilastirdiginiz adamlar İsmail, çöpü çıkmış FRED, bir de Meksikalı kasap. Gendo uyum sagladiginda orta sahalarina level atlatir

Geri
Üst Alt