Haber Fenerbahçe, 29 Milyon Euro Karşılığında Mattéo Guendouzi'yi Transfer Etti

bu nasıl bir kariyer. göçebe kavimler gibi gezmiş durmuş. ve sen bu adama 28 milyon ödüyorsun.

1767940492210.webp

Sırf o maça yetişsin diye, belki de 2-3 m euro daha fazla bayılmışlardır. Yoksa Bertuğ Mertuğ oynayacaktı.

Yarım saat sonra ilk 11'de maça çıkıyor. Bence cumartesi ilk 11'de çıkması pek mümkün değil.
ne yapıp edip yetiştirdiler ve kadroya aldılar adamı. ilk 11 çıkması bence gayet olası.

fb'in gs maçlarına atfettiği önemi hafife almayalım derim cihan ağbi.

Geundouzi klasik bir çapa koşar basar alır ama topu kullanma da çok vasat bir oyuncu

Ellerinde ki edson da İsmail de bu tipte oyuncu niye gidip dünya para bastılar anlamak mümkün değil boşa para harcadı salaklar

Ben de adamı övdüm burada ama şu maliyetler çok afaki. Bu paralara biz alsak adama fazla anlam yükleyip kafamızda çok soru işareti bırakırdık. Bu paraların karşılığını vermesi imkansız gibi. 15-20'di bu adamın ederi.

Bu kadar para verdikten sonra daha üst düzey ve daha çeşitli özellikleri olan bir adam alınabilir. Devre arası zor gerçi ama yine de bulursun.

İyi olmuş ön libero, stoper ve bek oyuncularına milyonlar saçmaya devam etsinler. Bize de ders olsun Türkiye liginde hiçbir savunma özellikli oyuncuya 20 milyon 30 milyonlar verilmez.

Valla ne kadar Fransa milli takımında oynasa da bir tarafı kuzey afrika kökenli o yüzden sorunlu bir olduğunu değiştirmez. Bugün iyi olsa yarın sorun çıkaracaktır. Ciddi bir yükün altına girdiler.

Oynarsa 90 dk kendi takımını tanımaya çalışır. Oynamazsa yerine oynayacak yok. Bizim için olumlu.

Hazır olmayan lemina ve gevşek toreriraya karşı şovu guzeldi

Daha dün geldi, bugün hemen sorumluluk alıp takımına kupa kazandırdı. Bunda olan hırs ve kazanma arzusu hiç bir oyuncumuzda yoktu bugün. Size burada yazıyorum bu sene Fener şampiyon olursa ve tahminim kesinlikle olacaklar, bu adam mimarlardan biri olacak.
Sen böyle gevşersen rahat olurlar

Öteki türlü gondouzi ile de olamazlar

Bu adamdaki istek ve mücadele bugün hiç bi oyuncunda yoktu.mesele de bu zaten

Geri
Üst Alt