Fenerbahçe 3–1 Galatasaray Daikin

Oyuncu alırken Voleybolu bilip bilmediğini soralım.

bu bulgar 1 sayi alip 5 sayi veriyor. müthiş oyuncu:kupa:

bu saorinin ziplamaya hali yoq. anete ayi gibi biri saoriden iyi zipliyor. nedesen boş:D

elinde en iyi yerli orta oyunu gökçeni fenere veren bu darnel ve italyanin işine son verilmeli. garayi neden biz degile fener almiş bir sorgulansinlar.

Ya bu branşlara niye yatırım yapılmaz anlamam bir futbolcu bonservisiyle neredeyse dünya çapında bir takım kurulabilir bir sezon Ambarat alma yüklen voleybola,basketbola vs vs futbol bir şekilde ilerleyecek zaten buralarda başarılı olabilmek yıldız denilen isimlere ulaşmak futbola nazaran çok daha kolay.

Ya da adı belli kapatalım bu şubeleri armamız varsa şampiyonluğa oynamalı ama voleybol erkek ya da kadın takımımız en son ne zaman şampiyon oldu acaba voleybolun anadolu takımı olmaya ne gerek var.

bizimkiler vakıfla birleşmedikçe sampiyonluk gelmezz

yerli pasörle oynayacan. 3 tane iyi yabanci alican. olma şansin olur. fener şampiyonlar ligine gitmiyor aldigi oyuncular ortada. montano dişinda hepsi fos. saori boşuna yedege geçmemiş vakifta. bizim herifler aldi geldi.

Şu Darnel midir nedir, o içimizde ki İrlandalı gitmedikçe bir halt olmaz bu şubeden.

ben bu barboliniyi başından beri beğenmiyorum bu maçla alakalı değil.bu sene kaç kere anadolu takımlarını bile 2-0 dan 3-2 zar zor maçı çevirerek yendik. ayrıca takımda nerimandan başka (şu maç için konuşuyorum)skora katkı yapacak oyuncu yok.

İzlemiyorum Set aldık sandım.

Geri
Üst Alt